default-header

Re:melding sollicitatie bypass?????

Home Forums Hartkwaal en werken melding sollicitatie bypass????? Re:melding sollicitatie bypass?????

#83025
aart 1970
Deelnemer

Sinds mijn laatste werkgever in 1973, mij in mijn optiek onjuist behandelde, ben ik zelfstandig ondernemer geworden, ik merkte dat ik in die tijd uitslag kreeg van werkgevers en dacht, ik neem mijn lot in eigen handen. Jaren ging dat goed, natuurlijk met vallen en opstaan, maar ik heb altijd een ruim belegde boterham verdiend, had veel vrienden en relaties.

Toen ik in 1996 mijn eerste infarct kreeg, ging het allemaal nog goed, na mijn tweede infarct eind 1996 raakte ik, zonder dat de werkzaamheden die ik voor hen deed minder werden, al een aantal relaties kwijt. Ook een aantal vrienden vonden blijkbaar het niet meer zo nodig om mij te bezoeken, ze konden immers niet zo veel meer met mij, dachten ze ??

Na mijn operatie waren ook relaties, die nog wel werk voor mij hadden maar dan wel tegen een lager tarief, ik was immers niet volwaardig meer. Van deze relaties heb ik afscheid genomen.

Gelukkig heb ik nog een aantal relaties, die mij altijd door dik en dun gesteund hebben en die mij regelmatig om advies vragen, mijn hart werkt dan misschien niet zo goed meer , maar de rest is nog redelijk in orde.

De overgebleven vrienden zijn mijn echte vrienden en dat zullen ze altijd blijven.

Ik hoef niets te melden, als ik me weer even beter voel ga ik gewoon werken.