default-header

Re:lichamelijke klachten

Home Forums De jongere hartpatiënt lichamelijke klachten Re:lichamelijke klachten

#89328
r.spilker
Deelnemer

hee,

alweer een tijdje geleden.
ik heb inderdaad onderzoeken gehad, een mri scan van mijn hart. dit was helaas zonder contrast vloeistof en het welbekende opfokmiddeltje om het hart tijdens inspanning te bekijken. dus heb ik mijn vermoedens dat hier weinig uit gaat komen. ik heb morgenochtend een coloscopie… ben al de hele dag water aan het poepen zegmaar, dit vanwege de laxeermiddelen, wat een vieze bende is dat zeg bahhh!!!
31ste van deze maand krijg ik de uitslag van de mri scan, ik vermoed dat er niets uit gaat komen en dat er een vervolg scan gemaakt moet worden waarbij contrast vloeistof en het opfokmiddeltje wel van toepassing zijn.

hoe het nu met me gaat:

over mijn gezondheid ben ik niet erg te spreken, ik betrap mezelf constant op giga kaakspanning, ook bij het ontwaken al. drukkende pijn op de borst en benauwdheidsklachten nog altijd aanwezig. maar heb nu van mijn nieuwe huisarts nitro spray voor onder de tong gekregen voor noodgevallen. en verrek dit helpt!! desondanks ik hier erge koppijn van krijg verdwijnen de rest van mijn klachten als sneeuw voor de zon.
misschien toch een bloedprop of een vernauwing in een van mijn aderen?? het begint er wel een beetje op te lijken nu we erachter zijn gekomen dat vaatverwijdende middelen een gunstig effect hebben op mijn lichamelijke gesteldheid. nu alleen de cardioloog nog zien te overtuigen.

mijn nieuwe huisarts is echt een supertoffe peer!!! mijn complimenten aan Dr. Spetter!!!
deze meneer dacht meteen met mij mee, en geloofde mij op mijn woord als een echte patient, en niet als een aanstellende jonge bink van 21 die niets kan mankeren.
deze huisarts is dus ook het gevecht aangegaan met mijn cardioloog waardoor er meerdere onderzoeken los te peuteren zijn.

al met al gaat het niet goed, maar ook weer niet dramatisch slecht…
heb nog steeds de wens om een ziekenhuisopname te krijgen zodat er een hele reeks van onderzoeken achtereen kan volgen en ik uitsluitsel kan krijgen. maar ach we wachten de uitslagen wel af.

ben in ieder geval superblij met mijn nieuwe vriend de huisarts, nogmaals bedankt dokter spetter!!

dankjewel voor jullie interesse, en de 31ste hou ik jullie weer op de hoogte..

mvg, ramon