default-header

Re:lichamelijke klachten

Home Forums De jongere hartpatiënt lichamelijke klachten Re:lichamelijke klachten

#89255
r.spilker
Deelnemer

hee,

klopt, de ECG’s zien er iedere keer anders uit. tot nu toe niets levendsbedreigends gevonden gelukkig.
had trouwens de mazzel dat gister een vriendin mij vergezelde onderweg naar het ziekenhuis, zij schrok zich het apenlazerus hoe ik eraan toe was. het leukste van alles was dat ik de afspraak op de spoedpost had om 22:45, natuurlijk waren wij netjes aanwezig.
hevig zwetend in de wachtkamer met steken in de borst en een bijna gevoelloze linkerarm, uiteindelijk voelde ik het weer wegtrekken, dit was tegen 11 uur. om 15 over 11 ben ik opgehaald uit de wachtruimte ( toen de aanval al voorbij was ) en ik er redelijk normaal uitzag. dus de dienstdoende dokter die mij moest helpen belde mijn verhaal door naar de cardioloog op de spoedpost met de mededeling dat ze mij er helemaal niet bleek of klam uit vond zien. dit schoot bij mij even in het verkeerde keelgat, dit omdat ik een half uur telaat was opgehaald en de aanval net gestaakt was. wat een onzin. ik kon praten als brugman maar volgens de arts moest zij uitgaan van wat ze zag.
uiteindelijk ben ik toch opgehaald door een cardioloog en opgenomen voor observatie.
wat ik in mijn vorige verhaal vergeten was te vertellen is dat ze mijn temperatuur ook nog hadden opgemeten, en dit was 37,9 net aan geen koorts dus. dit was ongeveer 1 a 1 1/2 uur na de aanval opgemeten.
bovendien heeft de nitrospray wel degelijk effect gehad bij mij, mijn rugklachten verdwenen na 3 sprays onder de tong bijna volledig. dit was helaas voor korte duur natuurlijk.
zou het kunnen zijn dat ik dus ook een soort koortsaanval heb gehad, ik ben er heilig van overtuigd dat ik echt iets met mijn hart en/of bloedvaten heb.

hoop dus eigenlijk op een katheterisatie, misschien dat ze zo mijn problemen kunnen oplossen.

mvg, ramon