default-header

Re:Klink vindt het wel meevallen met statines

Home Forums Cholesterol Klink vindt het wel meevallen met statines Re:Klink vindt het wel meevallen met statines

#82476
Leonardo
Deelnemer

Ik twijfel niet meer aan die Pharma maffia.
Voor mij is het duidelijk.
Na veel spierpijn in armen en benen, nek/ schouders, gewrichten ben ik gestopt met het innemen van de voorgeschreven Simvastitine.

Al na een week voelde ik de kracht in mijn spieren weer terugkomen en de pijn bleef weg, ik kan weer alles doen zonder dat lamlendige gevoel, ik kwam nergens meer aan toe door dat rotpilletje.
Mijn cardioloog had blijkbaar (aan z’n reactie te zien) nog nooit van zulke bijwerkingen gehoord, dacht gelijk nou ben je me voor de gek aan het houden, een beetje cardioloog heeft ongetwijfeld wel eens over zulke vervelende bijwerkingen gehoord. Het staat zelfs in de bijsluiter !!! ¿¿¿ En als ik één ding wil bij de dokter, is het wel om serieus genomen te worden. Nee, je eigen mening en hoe men zich voelt, dat doet er even niet toe, verder dan het hart kijkt zo iemand niet.

Verbaast me eigenlijk niets dat ie zo denkt want hij is grote voorstander om statines voor te schrijven want volgens zijn opvatting zou iedereen boven de 40 ziek of (nog) niet ziek preventief die zooi moeten innemen. Je zou haast gaan denken dat ie er zelf aardig wat aan verdient toch?

Maar ik ben eigenwijs, en heb het helemaal gehad met die waanzin, mijn cholesterol was nooit hoog of té hoog geweest, niet voor mijn operatie en nu nog niet. En dat probeer ik ook zo te houden, rook niet beweeg veel en heb geen overgewicht, probeer zo goed mogelijk en bewust te eten. Geloof meer in de Orthomoluculaire therapie dan in die pharmaceutische geldverslindende branche. omgekeerde wereld, de industrie bepaald wat we slikken, niet de dokter.
Denk dat die Satines ons nog eens aardig gaan opbreken. Gewoon een kwestie van tijd.
Groet, Leonard