default-header

Re:Hoe veilig is ons voedsel (in Kassa 11 okt)

Home Forums Voeding Hoe veilig is ons voedsel (in Kassa 11 okt) Re:Hoe veilig is ons voedsel (in Kassa 11 okt)

#82336
Leonardo
Deelnemer

We leven in een steeds maffer wordende wereld, alhoewel ik al erg lang bewust oplet op hetgeen ik tot mij neem is het met de dag gekker aan het worden hetgeen je leest en hoort, vandaag mag dit nog, de andere dag is het tegendeel weer een feit. Je hebt er onderhand een dagtaak aan wat je wel of niet nog mag nuttigen.

Wie of wat mag en kun je nog geloven en vertrouwen ? Wie het weet mag het zeggen.
Wanneer ik in Kassa zelfs een “deskundige” hoor vertellen dat baby en peutervoeding zelfs niet meer streng gekeurd wordt, (alsof dit niet belangrijk genoeg is?) dan begint mijn bloed een beetje aan de kook te raken.

Wie macht heeft is het sterkst, de voedselindustrie heeft net zolas ook de Pharma industrie zoveel zeggenschap, dat ons ontzettend veel (dubieuze) troep door de strot wordt geduwd.
Kocht laatst witte druiven van A.H. zagen er zo lekker uit, snel even een portie afgewassen onder stromend water en lekker weg happen maar.
Nou,.. het was verschrikkelijk, binnen notime binnenkant van de wangen, gehemelte alles wat er binnen in een mond zit was zowat gevoelloos geworden, en kurkdroog.
Volgende keer maar liever de Lidle binnenstappen om daar een poging te doen iets gezonds te bemachtigen.