default-header

Re:Hartgenoten en tandarts

Home Forums Na een operatie of behandeling Hartgenoten en tandarts Re:Hartgenoten en tandarts

#83133
Wandeltheo
Deelnemer

Anneliese, je slaat de spijker op de kop. Hoewel ik een weekje Turkije zo in de winter heel aantrekkelijk vond en hoewel een goede kennis, vol lof is over haar behandeling in Hongarije, moet ik er toch niet aan denken zoiets in Turkije te laten doen. Inderdaad je zult maar terug moeten, omdat iets niet goed is.

Hartgenoten, allemaal bedankt voor het meedenken, maar ik weet nog steeds niet of ik het goed gedaan heb en heb nog steeds zo’n onbestemd gevoel van; ik zit straks met een heel kapitaal in mijn mond, naast een kleine vergoeding v/d verzekeraar hoop ik nog iets v/d fiscus terug te krijgen,(weet ik pas achteraf) maar dan toch! Stel dat – wat ik niet mag hopen- er alles ooit weer uit moet. Ik heb ook al eens door de kaakchirurg een ontsteking laten verwijderen, onder een kroon. “je krijgt geen garantie dat het niet terug komt, zei hij”

Ik vermoed dat meer mensen met deze vraag worstelen: ” doe ik het goed”
Zijn er speciale alternatieven denkbaar? Van implantaten weet ik te weinig van, en aan allerlei losse hulpstukjes moet ik ook niet aan denken. Het genieten van een lekkere maaltijd, zou je bijna vergaan.

Hoe dan ook, dank voor het meedenken, en….blijf je gebit goed verzorgen.