default-header

Re:Hartgenoten en tandarts

Home Forums Na een operatie of behandeling Hartgenoten en tandarts Re:Hartgenoten en tandarts

#83129
Marly
Gast

Ja Theo, daar weet ik helaas ook alles van. Dus het komt me bekend voor. Ik ben ook heel uitgebreid verzekerd op het gebied van tandheelkunde, omdat we een aantal jaren geleden al veel gedoe voorspelden. Ik heb altijd al pech gehad met mijn tanden. Het probleem bij mij is dat ik nog steeds 4 melktanden heb. Voor 2 daarvan heb ik geen opvolgers, en die andere 2 zitten horizontaal in mijn tandvlees. Vorig jaar ben ik voor het eerst naar een kliniek voor implantologie gegaan, en was het de bedoeling dat ik implantaten zou krijgen. Nu is het plan gewijzigd en heb ik sinds september een beugel, boven en onder. Binnenkort moet ik ook naar de kaakchirurg om die 2 opvolgers uit mijn tandvlees naar beneden te halen, zodat die op de goede plaats komen. Nou ja ik heb het er natuurlijk allemaal voor over, zodat ik een mooi gebit krijg haha.

Maar vandaar dat het me bekend voor komt wat jij zegt, Theo. Ik ben dus zo uitgebreid mogelijk verzekerd, maar dan kom je er idd achter dat er een maximum bedrag aan is gekoppeld. En tja, wat is € 1500 als je regelmatig naar de tandarts moet, altijd gaatjes en dus vullingen en verdovingen krijgt, en elke maand naar de orthodontist… Nou ja 😛

Maar Theo, heb je al geinformeerd over de mogelijkheden van implantaten, of niet? Zijn helaas ook vaak erg duur, maar volgens mij zijn de resultaten vaak wel erg goed.

Groetjes Marly