default-header

Re:Hartgenoten en tandarts

Home Forums Na een operatie of behandeling Hartgenoten en tandarts Re:Hartgenoten en tandarts

#83124
Wandeltheo
Deelnemer

[i][/i]quote, je had de polisvoorwaarden beter moeten lezen. Misschien mag ik dit niet zeggen, ik doe het toch, je kunt de behandeling in een aantal jaren laten vallen

Beste Rob, jouw “kunstje” was me bekend; maar met goed lezen v/d polisvoorwaarden valt weinig te bereiken. Als je goed gelezen hebt, gaat het hier om de de vervanging van een kapotte brug. Uit een stuk (!) dus moeilijk te spreiden over meerdere jaren.
Waar ik op doelde; zijn er andere technieken,(implantaten?). Eigenlijk ben ik best tevreden met de overige kunstwerken in mijn mond (allemaal kronen) ziet er eigenlijk best gaaf uit.
Ik moet er alleen niet aan denken, dat dit er ooit allemaal weer uit zou moeten, vanwege een operatie of zo. Maar mij is verzekerd dat dit alleen nodig is bij kans op infectie, vanwege plaatsing stents, omleidingen, kortom open hart-operatie. In mijn geval (pacemaker, ritmestoornis) zou dit niet mogen voorkomen.

Beste Tolletje, ook ik heb ooit (op aanwijzen van een cardioloog) antibiotica geslikt alvorens naar de mondhygiëniste te gaan. Ik had op dat moment geen medische klachten. Weer later, bleek dat in het geheel niet nodig te zijn.
Volgens de laatste berichten, moet ik alleen antibiotica vooraf gebruiken als de tandarts aangeeft dat het een bloedige ingreep kan worden. En voorts moet ik dan vooraf een aantal dagen de bloedverdunners achterwege laten.