default-header

Re:Hartgenoten en tandarts

Home Forums Na een operatie of behandeling Hartgenoten en tandarts Re:Hartgenoten en tandarts

#83123
aart 1970
Deelnemer

Hoi Theo,

Nu geloof ik zeker niet dat jij dom bent en ook niet over één nacht ijs gaat, hoe lullig dit ook klinkt, je had de polisvoorwaarden beter moeten lezen. Misschien mag ik dit niet zeggen, ik doe het toch, je kunt de behandeling in een aantal jaren laten vallen, dit is te bespreken met de tandarts lijkt mij. De voorwaarden die een verzekeringsmaatschappy in kleine lettertjes heeft staan , noem ik zoals met veel dingen volksverlakkerij, denk maar aan mooi voorgestelde pensioenverzekeringen.

Slim of niet slim ik heb geen aanvullende verekeringen, voor iets wat ik toch grotendeels zelf moet betalen, ik heb ook geen pensioenverzekeringen afgesloten, moet ik me immers daar ook nog druk om gaan maken.

Ja een kunstgebit, kan, scheelt weinig van de huidige situatie als ik dat zo hoor;) , maar zo’n bakje op je nachtkastje lijkt me ook niks hoor, wil je ”s nachts een slokje water drinken en heb je je gebit in je mond, begrijp me aub niet verkeerd als het moet dan moet het.

Maar ja hoe dan ook en alle gekheid op een stokje, het is zeker iets om over te hebben, het is nogal een geld zeg, maar deed net even mijn mond open voor de spiegel, nou ja daar kan ook menig gezin een jaar van eten dacht ik, heb nog even gevoeld. Yep ze zitten nog vast.

Succes met je beslissing en ik hoop voor je dat iemand een duidelijk antwoord kan geven op je vraag.

Met vriendelijke groet
Rob