default-header

Re:Ervaringen nucleair onderzoek bij inspanning met adenosine

Home Forums Diagnostische onderzoeken Ervaringen nucleair onderzoek bij inspanning met adenosine Re:Ervaringen nucleair onderzoek bij inspanning met adenosine

#87406
tiepmiep1967
Gast

Ach Diana,

Ja het is een groot probleem dat bij vrouwen een hartinfarct onderkent wordt met name de symptomen zijn anders als bij een man. Om nou niet gelijk alles naar mij te trekken heb ik ongeveer hetzelfde meegemaakt als jij. Ik heb chronische maagklachten en had daar geregeld aanvallen van of waren het kleine infarcts?? Ik heb er blijkbaar (nu na onderzoek en ecg) heel wat gehad met in mei 2010 de laatste een levensgevaarlijke, twee van de drie dichtgeslibte kransslagaders, waardoor mijn pompfunctie nu nog maar 15% is.
Ook ik heb de huisartsenpost gebeld, “ach mevrouwtje ga morgen langs Uw eigen huisarts en dan zal het allemaal wel goed komen” Ik ben ook nog jong, ben toen in één weekend van 42 jaar naar wel 70 gegaan.

Weet je Diana, als jij het gevoel ’s avonds hebt dat het niet goed zit, dan moet je gewoon 112 bellen, alleen jij weet hoe het voelt als het niet goed zit.
Doen hè, al is het alleen voor je eigen gemoedsrust, ik weet precies hoe je je voelt!!!

Groet,
Monique