default-header

Re:De klachten die er nog steeds zijn na het dotteren!

Home Forums Angina pectoris De klachten die er nog steeds zijn na het dotteren! Re:De klachten die er nog steeds zijn na het dotteren!

#89671
Corrie 50
Deelnemer

Hoi,
Ik heb gistermiddag de Longarts nog gesproken.
Het kan een ontsteking zijn geweest?
Nu nog 2 onderzoeken waarvan 1 voor slaapapneu en 1 provocatieonderzoek.
16 mei de uitslag gelijk na dat onderzoek. Volgende dag gelijk met onze huisarts waar we vanmiddag een goed en duidelijk gesprek hebben gehad. Hij vind het niet gek om ook eens artsen van het LUMC mee te laten kijken.
We wachten dus eerst deze onderzoeken af en daarna naar de cardioloog in Leiden.
De HA vroeg hoe vaak ben je zo kortademig 1x of 2x per week???? 1 of 2 x per week???? Nee man als ik iets ga doen of ergens mee bezig ben het kan 24 uur uur er 7 dagen per week, hier schrok hij toch wel van want dit had hij niet verwacht.
Toen ik vertelde dat ik vorige week donderdag bij de Longarts kwam en ik direct werd opgenomen keek hij ook met grote ogen , hoe zo dan? Nou omdat 4 april al bekend was dat mij D-dimeren niet was en ik dit pas vorige week donderdag heb gehoord , toen was er paniek , Ik vertelde gelijk wat Annemarie had geschreven dat de L arts wel die gegevens had kunnen zien ,dit beaamde de huisarts dus ook, ja inderdaad hij had het 4 april ook kunnen weten. Ik zei ,.. WEET JE DAT ER DAN !$ DAGEN MET MIJN LEVEN IS GESPEELD?
Weet je wat voor impact dit op mijn man en kinderen en op mijzelf heeft?gehad?
Ik heb er vanmiddag heel veel uitgegooid hoor.

Lieverds fijne weekend
Lydia