default-header

Re:Correctie link

#89751
animal
Deelnemer

Hallo.
Ik heb wel wat te fel gereageerd ,maar ik kan niet tegen dat geklaag ,zeker omdat ik niks dan lof heb over de twee ziekenhuizen waar ik vorig jaar voor het eerst kennis mee heb gemaakt. In Roosendaal 10 dagen gelegen en in Breda 5 dagen (bypass operatie)
Er staat ook bij je profiel dat je sinds 1974 bent afgekeurd ,ik neem aan dat je dan niet veel gewerkt hebt sinds 1974 ,tenminste geen verplicht (niet leuk) betaald werk .,tenminste zo komt dat over.
Ik vind het wel weer erg overdreven om bij voorbaat al over het eten te beginnen wat niet goed zou zijn ,omdat ze het daar in kassa over hebben gehad.
Het eten was in beide ziekenhuizen waar ik gelegen heb prima en zeer lekker en afwisselend. Niks te klagen ,en ook van lotgenoten helemaal geen klachten gehoord.
Je moet er vanuit gaan dat ze er in alle ziekenhuizen hun best er voor doen om de patienten zo goed mogelijk te verzorgen en het de patienten zo veel mogelijk naar hun zin te maken. Daar worden de ziekenhuizen tegenwoordig ook op beoordeeld.
Je er mee gaan bemoeien wat voor software er op de pc’s draaid slaat helemaal nergens op ,daar heb je ook eigenlijk niks mee te maken lijkt me ,en daar zul je binnen het ziekenhuis zeker geen vrienden mee maken. Ze kunnen naar aanleiding ook gewoon de pc’s in de hal weg halen ,dan kan er dus niemand meer internetten.
Eigenlijk helemaal niet belangrijk want de fanatieke internetter doet dat wel met zijn eigen mobieltje. Dat mag zelfs gewoon op de meeste afdelingen.

Ik wens je fijne pinksterdagen ,en daarna veel sterkte met de dingen die komen gaan.
Groeten Ad