default-header

Re:Correctie link

#89750
Tiidmasine
Gast

Dank Annemarie voor de morele ondersteuning. :laugh:

Ik moet eerlijk zeggen dat er enkele uitspraken door anderen zijn gedaan die op zijn minst als laster/smaad over komen. :S
Ik citeer “Zelf nooit gewerkt en wel klagen over alles en iedereen.”
Hoe heeft schrijver kunnen vaststellen dat ik nooit heb gewerkt ? (Ik kan aantonen dat ik wel heb gewerkt. Vind dit alleen niet zo nodig. het is niet relevant)

Het is net wat Annemarie schrijft: ook ik hoor al deels tot de inventaris in het “gewraakte” ziekenhuis. In de diverse wachtruimtes ben ik niet iemand die alleen in oude tijdschriften zit te bladeren maar graag een gesprek aangaat. Het bleek b.v. dat ik echt niet de enigste was met problemen aangaande de zetels. Na mijn klacht daar over kreeg ik als antwoord dat ik met de desbetreffende (die vaak 90 minuten uitloopt) specials moest overleggen voor een oplossing. Dat heb ik ook gedaan met positief resultaat.

Wanneer je constateert dat er in zo’n groot bedrijf als een ziekenhuis illegale software werd gebruikt, is het dan niet terecht dat je daar een klacht over indient (met foto’s als bewijsmateriaal) i.p.v. de BSA inlicht. (DAT zou pas flauw zijn)

Tenslotte het gevalletje internet: ik kreeg gisteren een zeer diplomatiek antwoord op die klacht. Het antwoord kwam hier op neer:
Het ziekenhuis bied terminals van hoge aan het bed met telefoon, tv, radio en internet tegen vergoeding.
Aan de essentie van mijn klacht werd volledig voorbij gegaan: het gratis internet in de hal werd niet eens genoemd….
Ik heb ze vriendelijk verzocht mijn klacht nog eens goed te lezen en in een volgende reactie man en paard te noemen.

Ook over dat internet geval ben ik niet over 1 nacht ijs gegaan. Daar heb ik ook eerst met andere patienten/bezoekers van het ziekenhuis gepraat.

Zal er persoonlijk geen voor- of nadeel meer van hebben. Dat hoeft ook niet. Ik heb alleen de pest aan (vermeend) onrecht. :ohmy:

Ga me nu eerst maar concentreren op hetgeen wat staat te gebeuren. Iets wat ik in mijn hele leventje van ruim 60 jaar nog nooit heb meegemaakt: een echte operatie, waarbij je echt een aantal uren kwijt gaat raken; een zwart gat.
Ik hoop dat ik woensdagochtend weer met mijn stelten buiten het bed zit……..

Vanwege de klachten genoemd in Kassa van de Vara over de warme maaltijden in ziekenhuizen neem ik mee: lowsalt, kerry, nootmuskaat en barbequ kruiden. 😆
Wellicht breng ik mensen nog op een idee.

Tot mijn spijt kan ik nu niet eerder reageren dan pak em beet over 10 dagen.

Allen prettige Pinksterdagen.