default-header

Re:Boek:

#82907
Leonardo
Deelnemer

Hallo Ester,

Enkele maanden na mijn bypass operatie kreeg ik ook meer en meer spier- en gewrichtspijn klachten zoals jij ze omschrijft, dacht eerst dat het door overbelasting kwam van de revalidatie therapie, aangezien de pijn met de dag erger werd heb ik op proef de simvastatine laten staan, na één week namen de pijnklachten met de dag af. Hierover mijn cardioloog op de hoogte gesteld, echter alleen maar ongeloof en een weglachende blik, ik werd aangekeken alsof ik de eerste patient op aarde was waarbij zulke spierpijnen de oorzaak zouden zijn van het nemen van een statine.¿

Gelukkig was mijn huisarts wél bekent met deze bijwerkingen, ben nog steeds gestopt met deze “pil der verwoesting” en kan je vertellen dat deze vervelende zeurende pijn totaal is verdwenen. Een verademing!

Ook ik ben nog relatief jong maar laat me niet gek maken door de “cholesterol gekte”, oja,. trouwens, mijn cholesterol waardes zijn ook nooit te hoog geweest, maar probeer nu nog bewuster en consequenter met voeding/leefwijze en orthomoluculaire middelen mijn lichaam in topconditie te houden, er zijn natuurlijk tig andere factoren waardoor aderen dicht kunnen gaan zitten, niet echt alleen cholesterol is hiervan de oorzaak dus eens per half jaar een bloedcontrole bij de huisarts lijkt me vooralsnog voor mijn persoonlijke gemoedstoestand noodzakelijk.
PS. lees ook de topics van Lisa eens door (echt een aanrader) vooral op een druilerige wintermiddag 🙂
Groeten, Leonard