default-header

Re:betablokkers en gewichtstoename

Home Forums Hartfalen betablokkers en gewichtstoename Re:betablokkers en gewichtstoename

#87350
Nel
Deelnemer

Ik vergeet m,n pillen in te nemen,als het later word….ik ben dus nogal vergeetachtig,maar en dat is het juist,ik heb helemaal niets van dat alles,geen koude handen of haaruitval en ook nooit moe,ik was 26 toen ik tijdens de zwangerschap opeens een dikke hals kreeg,maar ben pas na 6jaar geopereert ,ook omdat ik nog 2 kinderen kreeg!! Ik kon op dat moment nog niet zeggen ,geen kinderen meer ,en dat werd me geadviseert omdat het tijdens mijn zwangerschap gekomen is ,dus door extra hormonen,ik heb 5 kinderen en nog 2 zwangerschappen gehad.

Bij de operatie is er is een half pond weefsel weggehaald en mijn stemband is beschadigd,dus een zwakke stem ,ik heb in de tijd voor mijn operatie wel een soort depresive periode gehad van ong.2 jaar ,en na de operatie direct Thyrax maar was direct goed ingesteld en ik heb ook nooit klachten gehad,gelukkig,altijd heel energiek !!! eigenlijk dat is wel fijn met een groot gezin.

Het enige wat ik altijd had is het moeilijk afvallen ,ben dus al jaren 5-7kilo te zwaar.Wat zijn de hypo symtonen dan?………..Ik begrijp wel dat je door schildklier problemen,hart problemen kan krijgen,ik heb n.l.geen infarct gehad ,maar ze denken aan een stolsel,pech zegt de cardioloog Weet jij daar wat van ?dat je door struma hartproblemen kan krijgen????

groetjes Nel