default-header

Re:Als kransslagader te slecht blijkt om te dotteren

Home Forums Angina pectoris Als kransslagader te slecht blijkt om te dotteren Re:Als kransslagader te slecht blijkt om te dotteren

#90200
..Jacob..
Deelnemer

Om te beginnen begint mijn dag een paar uurtjes later als de gemiddelde nederlander,waarom ook niet , ik moet niks meer.
Verder computeren, tv kijken via sat dus erg veel zenders, klussen in en om het huis, lichte huishoudelijke werkzaamheden, eten koken , een beetje buurten en niet te vergeten af en toe toch ff op de bank de accu bijladen.
Vrijwilligerswerk heb ik nog niet echt iets kunnen vinden wat mij leuk lijkt, maar ik kom vast nog wel iets tegen. Het moet mij liggen en ik moet er op de electr. fiets kunnen komen als mijn vrouw dus de auto mee heeft naar haar werk.
Maar ff terug te komen op het thema, je kunt niet 1 losse factor aanwijzen, de hoofdfactor is toch de erfelijke belasting en daar komen dan de andere factoren bij die het proces kunnen versnellen of verhevigen.
Ik had in mijn baan als bedrijfsleider natuurlijk ook de nodige stress, maar goed ook erfelijk belast en tevens diabetes type 2, op het laatst leefde ik om te werken, mijn vrije tijd had ik nodig om de accu bij te laden mijn gezin had op mijn vrije zondag niks aan mij.