default-header

Re:Allemaal aan de cholesterolverlagers?

Home Forums Cholesterol Allemaal aan de cholesterolverlagers? Re:Allemaal aan de cholesterolverlagers?

#83084
Lisa
Deelnemer

info@fenelladoesburg.nl schrijft:
[quote]
Nu ben ik dus op zoek naar een cardioloog die niet standaard statines voorschrijft. Wie weet er een ?[/quote]

Leo heeft gelijk: ik denk ook dat je alleen zoekend met een lantaarntje ergens een cardioloog kunt vinden die niet standaard statinen voorschrijft. Het lijkt wel of ze gedwongen worden dat te doen … net als mijn nieuwe , jonge (startende) cardioloog, die vond het eerst “jammer”, maar okee dat ik geen statinen nam en zelf mijn therapie koos, en een jaar later (bij een controle) was hij opeens 180 graden gedraaid :silly: en begon hij mij opeens een statine op te dringen, en zei hij (ongeveer) “als je ze niet neemt hoef je ook niet meer te komen”, …. wel wel, een behoorlijke omslag zeg, en hoe komt dat ?????

Er zijn echter wel cardiologen die het geen probleem vinden als de patient ook een aanvullende behandeling door een natuurarts / orthomoleculair arts krijgt……dat is in ieder geval al iets goeds en het wijst op een “open mind”.
Op de website pilliewillie.nl kun je (in afdeling “Hart en Vaatziekten” meer lezen over samenwerkingen met een paar artsen (oa een oorspronkelijk regulier cardioloog die nu als orthomoleculair arts werkt, wordt daar met name genoemd). Misschien kunnen genoemde artsen verder verwijzen naar collega’s met ook een open mind tav behandeling van vaatziekten (met ook natuurlijke middelen).

Succes,
Lisa..