default-header

Re:algemene informatie noncompaction cardiomyopathie

Home Forums Hart- en vaatziekten algemene informatie noncompaction cardiomyopathie Re:algemene informatie noncompaction cardiomyopathie

#89383
Misty
Deelnemer

Hallo luitjes
Mijn controle van januari bij weer een andere cardioloog was volgens deze cardioloog goed, er was niets verandert ten opzichte van het vorige jaar. Toen vroeg ik of ik een fietstest mocht doen omdat dat toch al 4 jaar geleden was en ik toch wel wil weten hoe het met mn conditie staat, want ik merk dat die toch steeds achteruit gaat, nou dat mocht gelukkig en vorige week de fietstest gedaan, ik heb hem niet uitgefietst omdat ik voor het eind al stuk was, en mn bloeddruk vloog omhoog, moest nog 4 min. blijven zitten om te kijken of die weer normaal zou worden en dat ging gelukkig vrij vlot, maar na deze fietstest kwam ik weer bij een andere cardioloog en hehe hier voelde ik me serieus genomen, hij vertelde dat er zuurstof gebrek was en dat hij een carheterisatie wil doen, dit gaat as dinsdag gebeuren, om te kijken waar dat zuurstof te kort door ontstaat. Deze arts doet de catheterisatie zelf en zeer waarschijnlijk blijf ik bij hem omdat hij veel met aangeboren afwijkingen bezig is. Ik zie er toch wel wat tegen de catheterisatie op want de laatste x dat ik een catheterisatie had gingen mn aderen flippen en moesten ze stoppen, ik hoop dat ze er nu toch wel achter komen wat er aan de hand is, is het van de noncompaction of dichtgeslibde aders, beetje spannend toch wel hoor.
Volgens mij hebben we 3 zwangeren hier, wat leuk voor jullie allemaal! Hoe is het met Esther? Jij zit toch zo’n beetje tegen de datum aan dat het geboren zou moeten worden?
En voor de anderen, ik hoop dat het toch een beetje ontspannen zwangerschap wordt!
En René ben jij nog zonder medicijnen? En gaat het goed met jou?
groetjes Tilly