default-header

Nogmaals hartslag meten met een smartphone (enkele tips)

Home Forums De jongere hartpatiënt Nogmaals hartslag meten met een smartphone (enkele tips) Nogmaals hartslag meten met een smartphone (enkele tips)

#92938
Eenbeetjevanditendat
Gast

Grappig! Mooie hobby en brute wagen! Ik heb zelf ook wel affiniteit met auto’s maar ik ben nooit verder gekomen dan een soort ragbakken race op Zandvoort waar iedereen na een korte instructie aan mee mocht doen…. in een oude afgedankte BMW 325i. Maar dat was gewoon eenmalig voor de lol. Misschien ga ik nog wel een keer op Nürnburgring rijden met een of ander snel ding.

Fijn dat je na een infarct deze sport nog kan doen.

Lijkt me een interessant ding Die fibit charge HR. Zal overwegen er ook een aan te schaffen. Kan ik ten eerste mooi zien hoeveel ik slaap en als ik ga sporten kan ik mooi bijhouden wat er gebeurt. Bovendien hoef ik niet meer in discussie met de cardioloog of ik wel of geen ritmestoornissen heb gehad. Zonder holter. Ik heb dus nooit een infarct gehad maar ben na wat ingrepen nog steeds een beetje gevoelig voor atriumfibrilleren en flutters en ik weet ook niet of ik ze in de nacht heb.

Maar hele mooie tip…. apparaatje maakt me nieuwsgierig. Natuurlijk bestaan er al jaren HR meters die je op de pols kan dragen, maar vond het nooit zo nodig om zo’n ding te kopen. Als het te gek wordt merk ik het toch wel. Voor vele anderen natuurlijk een ander verhaal.

Groet,

Ebvded