default-header

ICD plaatsen?

Home Forums ICD ICD plaatsen? ICD plaatsen?

#93465
savage
Gast

Beste Czar,

ik hoop inderdaad meer duidelijkheid te krijgen als ik in september in Hasselt op controle ga. Ze hebben in Leuven wel een onderzoek gedaan via de lies om te gaan kijken of de beschadiging erg was en of er eventuele overbruggingen mogelijk waren en toen was ik al niet te spreken over hoe ze me daar behandelden. Na het onderzoek werd ik in de gang achtergelaten ( méér dan 3 kwartier zonder dat maar iemand naar me omkeek. Toen mijn vrouw,die op de kamer op mij wachtte, ongerust werd omdat ze gezegd hadden dat het zo’n anderhalf uur kon duren en ik na 3 uur nog niet terug op de kamer was. Toen ze op de afdeling ging vragen waarom het zo lang duurde, hielden ze haar eventjes aan het lijntje en raar maar waar toen ze terug kwam werd ik net de kamer binnengereden. Ik moest toen enkele uren heel stil blijven liggen zodat de slagader niet zou kunnen gaan bloeden. Toen mijn vrouw de lakens optilde om te kijken waar ze juist geprikt hadden zat alles al onder het bloed. Mijn vrouw verwittigde de verpleegster en binnen enkele seconden stonden er twee aan mijn bed om de bloeding te stelpen en opnieuw te verschonen. Ze kregen zelfs niet de tijd om handschoenen aan te doen omdat het zo vlug moest gaan. Daarna geen specialist meer gezien of gehoord en de volgende dag in de namiddag mocht ik naar huis. Na enkele dagen zag ik bond en blauw, echt niet normaal, want de huisdokter vroeg ook of er een slachter aan het werk geweest was.
Het vervelende is altijd dat degene die je opereert, je niet van tevoren ziet of hoort, en daarna krijg je ook alleen maar uitleg van een assistent. Als je erachter vraagt dan toch. Vandaar dat ik genoeg heb van Universitaire ziekenhuizen waar je alleen maar een proefkonijn bent en geen persoon.
Alle hoop is nu gevestigd op Hasselt. We zien wel, maar waar ik echt wel een antwoord op wil hebben, is waarom ik me toch heel goed voel ondanks die slechte pompfunctie. Ik ben daar natuurlijk heel dankbaar voor, begrijp me niet verkeerd, maar als ik andere op dit forum hoor met een pompfunctie die beter is dan die van mij, dat deze mensen zoveel problemen hebben in hun dagelijks leven en ik nog evenveel kan dan voor ik wist dat mijn hart ziek is. Klopt de diagnose dan wel ?
We zullen zien. Ik hou jullie op de hoogte. Grtjes