default-header

even voorstellen 32 jaar en door de malle molen katherisatie

Home Forums Even voorstellen even voorstellen 32 jaar en door de malle molen katherisatie even voorstellen 32 jaar en door de malle molen katherisatie

#93304
rolanda1983
Gast

hoi Roland,

dank je wel voor je antwoord.

inderdaad is het voornamelijk de laatste maanden verergerd, en nu de laatste weken gaat het steeds slechter. merk bij de kleinste inspanning dat er gelijk reactie komt. al enkele weken loop ik standaard met druk op de borst en tussen de schouderbladen, die verergerd met de kleinste inspanning, en ja met de post dan moet ik door. maar dan is het uiteindelijk tandenbijten. dus wat dat betreft wel blij met die nitro, die heeft het gister een stuk aangenamer gemaakt. na een pufje was de druk op mijn borst weg, had een 2e nodig voor de pijn tussen mijn schouderbladen. helaas is het wel kort werkzaam. en na een uur heb ik het dan ook moeten herhalen, nadeel natuurlijk dat ik nog steeds actief bezig was. de post bezorgd zich niet zelf. maar het verlicht wel degelijk, ik was niet zo kapot als normaal, had geen last van kortademigheid.

inderdaad is het vermoeden dat er toch een vernauwing ergens zit, mijn klachten wijzen te veel die kant op. dat was wat de cardioloog zei, later dat ik het boekje doornam wist ik welke klachten hij bedoelde. en kon ik het alleen maar beamen, helaas.

de laatste weken wil het ook wel eens voorvallen dat ik een aanval in rust krijg, deze zijn zeer pijnlijk, en alle uitstralingen zijn dan niet te doen. dan trekt het door mijn linker arm mijn nek en mijn kaak langs mijn oor naar boven. dat zijn momenten die angstaanjagend zijn. de gehele aanval is max een half uur maar daarna ben ik zo kapot als wat. gelukkig is het daar de laatste week rustig mee, en heb ik maar een echte zware gehad, maar niks mee gedaan, rustig zitten blijven. het was uiteindelijk ook niks, want bloed en ecg waren vorige week goed. maar het maakt je wel bang.

bellen doe ik effe niet, veelste bang dat het dan direct prijs is, wilde eigenlijk al geen contact opnemen met cardioloog met mijn vragen, omdat ik bang was dat dat alles zou versnellen, en dat is ook wel gebleken.

groetjes rolanda