1 bericht / 0 nieuw
TESTbiosensor
afbeelding van TESTbiosensor
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 1 week geleden
Lid sinds: 19/07/2017 - 15:39
Vragenlijst voor Hartfalenpatiënten

Hartfalen patiënten, wij zijn op zoek naar uw hulp!

Voor een onderzoek naar een nieuwe technologie in het monitoren van hartfalen, zijn wij op zoek naar hartfalen patiënten die graag hun mening en voorkeuren met ons willen delen in een korte enquête. 

Wij zijn T.E.S.T. 2017, een studententeam van de Technische Universiteit Eindhoven, en doen onderzoek naar een nieuwe technologie voor hartfalen. Wij ontwikkelen namelijk een biosensor voor het thuis monitoren van hartfalen. De biosensor is een klein apparaatje dat eenvoudig, snel, nauwkeurig en patiëntvriendelijk de ernst van hartfalen kan bepalen en hartfalen kan monitoren, met slechts één druppeltje bloed!

Een belangrijk onderdeel van ons onderzoek zijn de gebruikers van de biosensor: hartfalenpatiënten.Wij zouden graag door middel van een korte enquête de voorkeuren en mening van hartfalen patiënten horen over ons product. Deze enquête bestaat uit ongeveer 7 vragen en duurt 1 tot 2 minuten om in te vullen. U blijft anoniem, tenzij u zelf aangeeft ons te helpen met een uitgebreider vervolgonderzoek.

Hieronder kunt u de link vinden naar de korte online enquête:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeM-Xp4KIdgzLlo2gIQp6cbPzUpVydxLT5uaoa7HjHuI79djw/viewform?c=0&w=1&includes_info_params=true

Alvast bedankt voor het invullen!

Met vriendelijke groet,

Amy Lucassen

T.E.S.T. 2017