1 bericht / 0 nieuw
erfgeval
afbeelding van erfgeval
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 6 maanden geleden
Lid sinds: 22/05/2013 - 17:00
ook maar even voorstellen

Hallo allemaal

De naam erfgeval is afgeleid van " het is erfelijk" en daar moest ik het masr mee dien ;-)

Ik ben 40 ...ok bijna 41 jaar. En alleenstaand , geen kinderwens.

Op de zondagavond voor kerst 2013 zat deze dame lekker op de bank tv te kijken en had mezelf een keer getrakteerd op wat borrelhapjes ....helaas weet ik tot op heden niet of deze ook lekker waren.
Ik stond op om iets te pakken en toen werd ik draaierig, kan gebeuren als je te snel bent, alleen ging het niet weg en ging ik me steeds gekker voelen , het gevoel dat je flauw valt , maar je valt niet....ik heb alle standjes gehad maar het gevoel werd alleen erger...toen heb ik 112 maar gebeld want ik had zoiets dit krijgt alleen een arts weg .

Affijn half jaar (voor mijn gevoel dan) wachten op de taatuu auto en daar waren ze dan....
Met veel moeite deur geopend....gele mensjes naar binnen....konden ze niets zien op het hartfilmpje...ok dan moest het wat anders zijn....aangezien ik toch zo raar was ,namen ze me toch maar mee...ik zelf 4 trappen af en in tatuu auto gaan liggen de twee mensen liepen wel mee hoor...roestig aan naar het ziekenhuis eerste harthulp... nou werd ik aangesloten op de monitor en die ging aan en ik ging uit... gereanimeerd ...raar om daarna dus weer bij te komen...hoor je daar gaat ze weer ik wie? Gedefribileerd en weer terug in de tatuu , deze keet met tatuu aan naar nieuwegein en met spoed gedottert.
Ik heb nooit geen voortekenen gehad
Nu half jaar verder ...pompfunctie linkerkamer is nog 18% en ik laat binnenkort op aanraden van de cardioloog een icd plaatsen......

Mijn leven is van zeer veel en hard werken en daarnaast 3x per week sporten , gegaan naar een heel laag pitje....en daar ben ik nog niet aan gewend....

In ieder geval weer een kort verhaaltje wat mij kennende dus weer veel te lang is geworden.
Ik hoop hier nog veel ervaringen te lezen .

Grtz erfgeval :laugh: