2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
sandravandijk
afbeelding van sandravandijk
Offline
Laatst gezien: Nooit geleden
Lid sinds: 03/04/2010 - 13:17
Internet-vragenlijst over leven na een hartinfarct via:

Beste forumbezoeker,

Samen met een klein team van psychologiestudenten heb ik een internetvragenlijst samengesteld om te onderzoeken hoe het is om een hartinfarct te krijgen en hoe patiënten vervolgens de draad van hun leven weer oppakken. We zijn met name erin geïnteresseerd hoe we mensen zo goed mogelijk kunnen ondersteunen om (ongezonde) leefgewoonten te veranderen.

De internetvragenlijst is samengesteld om te onderzoeken welke gedachten en gevoelens invloed hebben op het kunnen veranderen van leefgewoonten. Bijvoorbeeld: ‘zijn mensen met meer zelfvertrouwen beter in staat om gezonde eetgewoonten te ontwikkelen dan degenen die weinig zelfvertrouwen hebben?’

Als u een hartinfarct heeft meegemaakt zouden we u heel graag willen uitnodigen om eenmalig de vragenlijst in te vullen. We denken dat het invullen van de lijst ongeveer 15 minuten van uw tijd vraagt. Als blijk van dank verloten wij onder de deelnemers een Vrijuit-bon van EUR 100,- en 5 Staatsloten. U kunt de link openen via:

[url=https://www.surveymonkey.com/s/Leven_na_een_hartinfarct_update]https://w...

Bij voorbaat dank!

Met vriendelijke groet,

Namens het onderzoeksteam,
Dr. Sandra van Dijk
Universiteit Leiden
Afdeling Medische Psychologie
Telefoon: 071-527 3913
E-mail: sdijk@fsw.leidenuniv.nl

sandravandijk ( )
afbeelding van sandravandijk
Re:Internet-vragenlijst over leven na een hartinfarct via:

Mijn excuses voor de missende link. We zijn heel blij met alle positieve feedback van de mensen die zo vriendelijk zijn geweest om de lijst in te vullen. Ook bedankt voor de opmerkingen en suggesties ter verbetering. Daardoor hebben de vragenlijst nog een klein beetje aan kunnen passen.
Hopelijk is de lijst nu nog iets prettiger om in te vullen.
Groeten van Sandra

Hierbij alsnog:

[url=https://www.surveymonkey.com/s/Leven_na_een_hartinfarct_update]https://w...