3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
janschrik
afbeelding van janschrik
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 11 maanden geleden
Lid sinds: 30/12/2013 - 10:59
Ik ben gereanimeerd en zoek lotgenoten

Ik ben in de trein van Hoorn naar Amsterdam door medereizigers en een conducteur gereanimeerd en ben toen begonnen aan leven 2.0 , Wie heeft dezelfde dingen meegemaakt en wil er eens over praten?

animal
afbeelding van animal
Offline
Laatst gezien: 1 jaar 4 maanden geleden
Lid sinds: 10/08/2012 - 12:27
Re:Ik ben gereanimeerd en zoek lotgenoten

Hallo Jan
Ik heb dit niet meegemaakt ,maar heb wel geheel onverwacht na dieverse onderzoeken een bypass operatie ondergaan (3 omleidingen) en als dit niet op tijd was ontdekt was ik er misschien ook wel niet meer geweest.
Ook ik zie dit als een Tweedekans die ik heb gekregen en daar ben ik nog dagelijks dankbaar voor. Je kijk op het leven verandert hierdoor enorm ,je beseft nu dat het zo maar ineens afgelopen kan zijn . Ik geniet van iedere dag en probeer me nergens meer druk om te maken ,want stress is altijd erg slecht . Trouw je medicijnen blijven nemen ,gezond eten en voldoende bewegen.
Groetjes Ad

Leef van dag tot dag,, ,Niemand heeft je Morgen beloofd.

rode
afbeelding van rode
Offline
Laatst gezien: 1 jaar 2 maanden geleden
Lid sinds: 14/03/2011 - 13:14
Re:Ik ben gereanimeerd en zoek lotgenoten

Hallo Jan,
Ik ben een lotgenoot van je. Het is mij 2 keer overkomen, 1 keer in de trein in Groningen en een keer op de camping op een Waddeneiland ruim 2 jaar geleden. Bekijk m'n profiel en als je meer wilt weten, stuur een privé berichtje.

groet, Ali