5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Flowerpower1965
afbeelding van Flowerpower1965
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 8 maanden geleden
Lid sinds: 09/06/2015 - 12:24
Help.....mijn concentratie en geheugen blijft weg

December 2012 heb ik een hartstilstand gehad. Vanaf dat zelfde moment is mijn geheugen/concentratie behoorlijk aangetast. Testen en onderzoeken ondergaan, maar niets gevonden. Ik ben eigenlijk ten einde raad. Niemand kan mij helpen......

Roland ( )
afbeelding van Roland
Help.....mijn concentratie en geheugen blijft weg

Hallo Flowerpower,

Ik ken een paar mensen die a.g.v een hartstilstand problemen hebben gekregen met concentratie en geheugen. Dit is bij hen nooit voor 100% hersteld. Ik begrijp uit je berichtje dat jouw klachten zwaar zijn. Heb je al geïnformeerd of er geheugentrainingen bestaan voor mensen zoals jij?

Sterkte.

Hartegroet van Annemarie

Lotje ( )
afbeelding van Roland
Help.....mijn concentratie en geheugen blijft weg

Hallo Flowerpower,
Ik herken jouw probleem.
Ik heb na mijn reanimatie 4,5 jaar geleden ook een flinke knak gehad. Mijn [kort] geheugen en concentratie waren een heel stuk de weg kwijt. Ik heb lang geen boek kunnen lezen omdat ik me niet meer kon concentreren en vaak kon ik me gesprekken van en half uur eerder niet meer herinneren.
Heel langzaam is het beter geworden, nu lukt het me weer om een boek in een keer uit te lezen en het geheugen is ook redelijk hersteld. Ik heb geaccepteerd dat het nooit meer helemaal goed komt maar ik kan er mee leven.
Ik weet natuurlijk niet hoe erg jij er aan toe bent en in hoeverre het jouw leven beheerst maar ik denk wel dat je er in moet berusten dat het altijd zijn sporen zal achter laten. Je zult niet echt blij zijn met dit antwoord en ik hoop voor jou dat je de komende jaren nog verder zult herstellen. Ik wens je alle goeds en heb je vragen stuur mij gerust een privéberichtje.
Groetjes, Lotje.

Gerdien
afbeelding van Gerdien
Offline
Laatst gezien: Nooit geleden
Lid sinds: 18/09/2008 - 09:15

Hallo Premium,
Jammer dat ik het verhaal niet af kan lezen... hoe is het nu met je??

Flowerpower1965 ( )
afbeelding van Roland
Help.....mijn concentratie en geheugen blijft weg

Mijn doel op dit moment zal acceptatie zijn. Dat zal niet meevallen, maar om verder te kunnen is het een must.