5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
rherveille
afbeelding van rherveille
Offline
Laatst gezien: Nooit geleden
Lid sinds: 10/07/2011 - 10:01
Fijne cardioloog

Hoi,
wil gewoon even kwijt dat ik dik tevreden ben met 'mijn' cardioloog van het UMC, dhr Chamuleau van het UMC. Het is een integer persoon, hij heeft alle tijd voor mij en draait nergens doekjes om. Ik was ook ingenomen met het feit dat hij bij het zien van een enkele echo al op het juiste spoor zat met non compaction, dit uiterst serieus nam en dat er ook na een MRI bleek dat hij gelijk had met zijn vermoedens. Chapeau voor Chamuleau :laugh:

janintgroen
afbeelding van janintgroen
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 11 maanden geleden
Lid sinds: 18/07/2009 - 10:47

Stel je eens voor........ Je ligt op de tafel voor een catheterisatie. Je bent eigenlijk in levensgevaar en je moet gedotterd worden. Maar de cardioloog die in een ander centrum honderden mensen heeft gedotterd mag NIET verder gaan. Er wordt een prop ingeschoten en je mag rustig afwachten tot je aan de beurt bent in een centrum die het alleenrecht wil behouden. Want het gaat alleen maar om het grote geld. En de pantienten... oh niet zo belangrijk.

scania
afbeelding van scania
Offline
Laatst gezien: Nooit geleden
Lid sinds: 02/03/2011 - 11:33
Re:Fijne cardioloog

nou dokter hoendermis gaat mij helpen donderdag 28 juli 2011 met mijn asd 2 via de lies een iets in mijn slokdarm onder narcose ben doodsbang dat ik de ingreep niet overleef omdat huisarts jaren geleden niet an durfde vleesbon te verwijderen onder narcose vandaar nu mijn angst dat ik sterf tijdens de ingreep word echt gek von de angst heb zo wat geen leven meer zo bang ben ik kunt u mij aub gerust stelen :( :( :(

rherveille
afbeelding van rherveille
Offline
Laatst gezien: Nooit geleden
Lid sinds: 10/07/2011 - 10:01
Re:Fijne cardioloog

Hoi Scania
Om te beginnen wil ik zeggen, dat ik met je meeleef en het rot voor je vind, dat de komende operatie je angstig maakt. Ik zou tegen je willen zeggen, dat je je geen zorgen hoeft te maken en dat alles goed komt, maar dat kan en mag ik niet zeggen. Ik ben geen medicus en kan dit totaal niet beoordelen.
Wat ik je wel zou kunnen aanraden is dat je een telefoontje pleegt naar het ziekenhuis, in dit geval naar het UMC neem ik aan. Leg uit wat je probleem is en vertel hen van je angsten en zorgen. Wellicht dat de arts zelf of een vervanger je meer kunnen vertellen en dat je angst misschien helemaal niet zo gegrond is. Wat ik zelf wel eens ervaar is dat het niet precies weten en maar wat gissen, de allergrootste boosdoener is. Probeer daarom erachter te komen wat ze precies gaan doen en wat het risico daarbij is. Misschien dat ze je gerust kunnen stellen. Echt doen, het is nog geen 28 juli dus gelijk maandagmorgen die telefoon pakken enne.... laat je niet te snel afschepen. Dit is niet negatief bedoeld maar stop pas met vragen als je dat weet wat je wilt weten. Je hebt er recht op. Het is jouw hart, jouw leven. Bellen! Heel veel succes en sterkte ermee. Je mag me gerust weer mailen als je iets wil vragen.
groetjes
René

christy
afbeelding van christy
Offline
Laatst gezien: Nooit geleden
Lid sinds: 09/02/2013 - 19:52
Re:Fijne cardioloog

Hoi,

Dr de Jong is mijn cardioloog en mijn thoraxchirurg dr Lapohr. Ben zo blij met hen. :laugh:

Liefs