1 bericht / 0 nieuw
Studentjee
afbeelding van Studentjee
Offline
Laatst gezien: 1 jaar 10 maanden geleden
Lid sinds: 08/05/2018 - 22:52
Alcoholgebruik beïnvloeden met uw smartphone?

Hallo allemaal,

Zoals u misschien bekend is, is de hartgezondheid gerelateerd aan alcoholgebruik. Ik ben een student op de Universiteit Twente en voor mijn opleiding zoek ik mensen die het leuk zouden vinden om "mobiele alcohol interventies" te testen, die regelmatig alcohol drinken en die de intentie hebben om dit (iets) te minderen.

Deelname houdt in dat u twee keer een vragenlijst invult op een computer en dagelijks een (gratis) app gebruikt op een smartphone. In totaal zal dit zo'n 2 uur in beslag nemen, verspreid over 2 weken. Dus dat is niet veel!

Als u ervoor kiest om mee te doen - waarvoor ontzettend bedankt - maakt u kans op 1 van de 8 vouchers voor bol.com ter waarde van €25,-

Dus... Bent u of kent u iemand van 18(+), drinkt u alcohol en zou u dat willen minderen, bent u in het bezit van een smartphone en een computer (of kunt u hier gebruik van maken) en lijkt het u leuk om mee te doen? Klik dan op de volgende link (op uw computer) om direct te beginnen: https://www.lab.uva.nl/lotus/Breindebaashotcold/registration

Als u op de link klikt, wordt u doorgestuurd naar de eerste vragenlijst en de daaropvolgende instructies. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u me altijd een bericht sturen.

Alvast hartelijk dank!

Studentjee

----------------

Update: Sorry, dit onderzoek is inmiddels afgerond!