3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
PatriciaVlasman
afbeelding van PatriciaVlasman
Offline
Laatst gezien: Nooit geleden
Lid sinds: 23/06/2011 - 08:44
A Brand New Heart

Hallo allemaal!
Ik ben zelf een HCM patiënt en in behandeling bij de transplantatiecardioloog in het UMC. Ik zal op den duur een donorhart moeten ontvangen maar hik tegen een wachtlijst van 2,5 tot 3 jaar aan. Zomer 2012 publiceert Uitgeverij Artemis & Co mijn autobiografie over hoe het is om chronisch hartpatiënt te zijn. Een goede vriend van mij is songwriter en zanger. Hij heeft een schitterend lied gemaakt over hoe het is om op een nieuw hart te wachten. Het lied heet "A Brand New Heart" en is te beluisteren en te bekijken op http://youtu.be/Dqiod89M5sI De clip is fantastisch! Graag hoop ik dat mensen hier kracht uit putten en natuurlijk, de single is ook te koop voor 8,95 bij htttp://www.gerhardtmusic.com
Zelf ben ik via mijn website http://www.patriciavlasman.nl te bereiken.
Groet!

Job Pieter Tent
afbeelding van Job Pieter Tent
Offline
Laatst gezien: Nooit geleden
Lid sinds: 12/08/2008 - 14:28
Re:A Brand New Heart

Hallo Patricia,

Ik zal maar gelijk vervelend beginnen...
Ik heb een van je twee berichten verwijderd, omdat we geen dubbele berichten op het forum wensen.
Daarnaast is het niet de bedoeling om (verkapte-) (commerciële-) reclame te plaatsen op het forum. Maarrrrrrr gezien het onderwerp etc. kan het wel blijven staan.
Graag zouden we op de redactie van Hartbrug-Magazine een recensie-exemplaar van jouw autobiografie ontvangen. Dan kunnen we hier eventueel via onze uitgave aandacht aan besteden ;)

Groeten, Job

PatriciaVlasman
afbeelding van PatriciaVlasman
Offline
Laatst gezien: Nooit geleden
Lid sinds: 23/06/2011 - 08:44
Re:A Brand New Heart

Beste Job,
Zal ik t.z.t. zeker doen Job!
En fijn dat het liedje en de clip van de single toch in 1 bericht nog even mag blijven staan want het tekort aan donoren is een ongelooflijk belangrijk onderwerp waar mijns inziens in de media veel aandacht aan moet worden besteed.
Nogmaals dank en alvast een fijne dag!
Groetjes,
Patricia