337 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
bulldogsrotterdam
afbeelding van bulldogsrotterdam
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 11 maanden geleden
Lid sinds: 23/08/2009 - 18:30
Babbelbox

Even voor de dames die ook nog menstrueren en hartfalen hebben..
heb hier weer een klote week achter de rug..ongesteld...en daarnaast heb ik dus last van duizilingen..hartkloppingen..mij niet geheel prettig voelend zeg maar, dit is iets wat ik nooit eerder had. (Dus in mijn vroegere jaren zeg maar)

dit is echt iets van de laatste jaren en het lijkt wel of het steeds erger word...

Ik ben 47 jaar en ben nog stipt ongesteld...dus overgang is het niet...
slik ook geen pil die de regelmaat in stand houd..dus het is echt van nature:P

zijn er nog meer dames die rond hun menstruatie meer last van hun hart hebben??

Alvast bedankt..

Groetjes,

Marjolijn

bulldogsrotterdam ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Babbelbox

Goedemiddag meiden....

hier weer heerlijk geslapen..om half 11 mijn bed in..en om kwart voor 8 eruit...dat doet een mens goed ...kan het mij voorstellen Margreet dat je gek word van dat niet slapen...
vroeger had ik genoeg aan 5/6 uur..maar dat red ik tegenwoordig niet meer..moet nu echt aan de 8 uur zitten..anders ben ik helemaal gaar..en komt er weinig zinnigs uit mijn handen...

en dat vroeger was maar een paar jaar geleden hoor..dus ken je nagaan...

wij zijn hier ook portier hoor ..van de honden en onze ene kat Bandit die wel naar buiten mag..hij word altijd naar binnen gefloten...hihihi..hij luistert vaak beter dan de honden..whahhahah...

Jouw Pica lijkt wel wat op onze Dolly...

Gaat lekker met al die griepgevallen in de familie...

Maar je kan nu wel lekker genieten van je etentje!!..

maar ik zie dat je op hyves zit??...ik zit daar ook op...
zoek mij maar op bulldogsrotterdam

Ik ga hier eventjes zo eten..mijn man heeft belegde stokbroodjes in de oven liggen..
dus dat word zo heerlijk genieten bij een dvd van Stargate...

Dikke knuffels...en geniet van het eten Margreet...

bulldogsrotterdam ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Babbelbox

Jeetje Eugenie...gaat niet echt lekker met je dochter..kan mij de beroerdheid voorstellen van obstipatie..bah..daar ben je echt helemaal eng van...

Momenteel gaat het wel aardig met mijn man..en het is bijna 4 januari...dus dat scheelt..verder eet hij gewoon zoals hij normaal eet..dus hij is niet aan het vasten van de pijn..hihihi...dus het valt nog wel mee denk ik dan..of ben ik nu weer zo hard?? :P

Verder gaat het hier wel lekker eigenlijk...lekker nog relaxen...lekker uitslapen...en op het gemakkie..van de week wel even wat thuis werk gedaan..maar ach..de rest van de week weer niets..hihihi..

Heb mij ook opgegeven voor zelfmeetcontrole van de trombosedienst...
komen ze met een tijdstip..11 uur..en dan moet ik van het centrum helemaal terug naar zuid..heb even opgebeld dat ik ook nog werk..en of het een andere locatie kan, eentje hier in het centrum..dat scheelt weer reistijd toch??..en dat is gelukt..

Heb zelf ook wel eens zo'n holteronderzoek gehad..maar daar is nooit wat uitgekomen..want ik kreeg dan net niet de dingen waar ik dan last van had met tijd en wijlen..whahahhahha....maar goed..misschien bij jou wel..als je het echt achter elkaar heb moeten ze dat registreren...

Moet zeggen dat het op de eerste/tweede dag gelukkig het ergst was..verder viel het wel mee met mijn ongesteldheid..alleen een paar dagen te laat...komt niet vaak voor dat ik dat heb...maar goed..het zal toch wel ergens zitten te rommelen denk ik dan..

Eigenlijk gaat het met mij...stukken beter dan met jullie...dus ik hoop dat het voor jullie veel beter gaat in 2010 dan in 2009!!..ik hobbel wel wat verder met mijn kleine ongemakken....whahhahaha..

in ieder geval fijne jaarwisseling....en een gezond 2010 gewenst!!..

Dikke knuffels..


Lisa ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Babbelbox

kneusje schrijft:

Quote:

:laugh: Natuurlijk mag je inbreken Lisa, :) het forum is voor iedereen.....

:cheer: B)

Quote:

Ik eet idd vaak vette vis en ......
Een paar jaar geleden nam ik ook visolie capsules (ook omega 3 want omega 6 is makkelijker uit voeding te halen) maar ik kreeg er oprispingen van waartegen zelfs 80 mg pantazol niets hielp.

Ja, omega 6 daar krijgen we meestal al veel van binnen, meestal ook TE veel!

Omega 3 moet voor tegenwicht zorgen: .....nr 6 bevordert ontstekingen, nr 3 remt die ontstekingen. Omega 3 is een heel belangrijk vetzuur.

Jammer dat je maag prostesteerde.... heb je een ander merk geprobeerd toen? Dat kan uitmaken.
Waar men ook op dient te letten bij omega 3 supplementen is dat de olie (liefst) koel bewaard wordt en in donkere potjes verkocht wordt. Anders kan het ranzig worden door oxidatie en daardoor mogelijk ook minder verdraagbaar zijn ( :unsure: ).
Je maag moet er vaak ook een paar dagen aan wennen..... na het eten de visolie lukt soms beter dan op lege maag.

Quote:

Later ben ik op australische lipmossel ? overgegaan ivm de omega 3 maar met hetzelfde resultaat...
Nu eet ik dus gewoon vaker vette vis...heerlijk....

Ik zal nog kijken of ik nog een alternatief voor je kan vinden.... nrtje 3 is gewoon echt goed en beschermend voor de mens en voor jouw hart misschien ook wel (in de tijd dat je wacht op je ICD beslissing door je arts), net als bij die man met VT.

Ik weet niet of je uit vis genoeg omega 3 kunt halen met een effect tegen ritmestoringen. Hoeveel zit er bv in je portie vis? (weet je dat?.... anders zoeken we die op :lol: ), en je zou dan denk ik ook elke dag een bepaalde portie moeten eten voor een hart-effect.

Nog een tip die ik vond voor mensen die gingen oprispen door visolie):
Porbeer de capsules bevroren te nemen (dan lossen ze pas op in de darm ipv al in de maag... ? maar ik weet niet of dat echt zo is hoor).

Lijnzaadolie en postelein zijn ook goede bronnen van omega 3 (alfa linoleenzuur, maar dat moet het lichaam wel nog omzetten, en dat lukt niet iedereen even goed).
Over de postelein heb je misschien al eens gehoord van onze dr Ozzzzz :laugh:

O ja, als je lijnzaadolie neemt, of welke andere onverzadigde olie dan ook, dan is het aan te raden altijd na openen van de fles een capsule vitamine E in de fles uit te knijpen (of wat natuurlijke E er bij te slikken). (en koel en donker bewaren ook)
E voorkomt dat de olie ranzig wordt.
Q10 is ook een goede anti-oxidant en moet altijd samen met olie of ander vet ingenomen worden.

Quote:

Een ICD plaatsing is nog niet het probleem, aangezien ik bijna toch aan mijn 11-de pacemaker zit en altijd onder volledige narcose moet ivm verklevingen maar het echte probleem is dat ik 6 draden(waarvan 2 epicardiaal) in mijn hart heb dus weinig plaats voor 1 (of bij biventriculair 2) extra draden!
Het verwijderen van die draden oude draden is een groot probleem daar die er al minstens 20 jaar inzitten en totaal verkleefd zijn met mijn hart...... :S

O, okee, dus een operatie zit er sowieso aan te komen ivm de pacemakervervaging.

Quote:

Een groot dilemma dus: ga ik voor de ICD waardoor ik beter beschermd ben voor plotselinge hartdood en neem ik daarvoor het grote risico voor een gevaarlijke operatie (als het al kan) of gok ik op VT's in de hoop dat die niet langer dan 10 seconden duren en ik niet dood neerval.... :S

Ja, dat is zeker een groot dilemma......mij werd in 2005 een ICD/pacemaker aangeraden ivm PVC reeksen bv ook van 17 stuks (dat zou bij 1 op de 10 mensen tot hartstilstand kunnen leiden zei de cardio) en het vergrote hart (met hartfalen ???).

Maar dat is voor mij geen optie met mijn vele overgevoeligheden (voor metalen ook!!). Ik heb wel gewtijfeld.... ,maar toen dacht ik: 1 op de 10???.... dat is dus 10% kans.... dan neem ik de gok, ik hoor gewoon bij de 90% bij wie het goed blijft gaan zei ik... punt uit :P
En oa visolie helpt me daarbij ook!!! Die ben ik toen gaan nemen tegen eventueel "op hol slaan" van mijn hart, want ik las toen (2005) dat het, na nuttigen van visolie (omega 3), vrij moeilijk was om PVC's en tachycardie op te wekken (door een arts in een nader ICD vooronderzoek he).
Ik heb nu bijna geen overslagen meer, dus het gaat goed, en al 5 jaar nu weer, ..... en met jouw hart gaat het ook nog lange tijd goed... althans dat is mijn wens voor jou :cheer:

Sterkte met wachten, de second opinie en beslissen, en veel succes ...

Liefs,
Lisa.

kneusje ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Menstuatie en hartfalen

:( Hoi meiden,

wat we nu weer hebben meemaakt...pfffff.
Mijn dochter had gisteren haar eerste stagedag, heel belangrijk want ze loopt dit laatste jaar bijna constant stage...:ohmy:
Nu weet ik niet meer of ik over die stages al wat verteld heb maar het komt erop neer dat de stages afgelopen jaren niet één keer goed zijn verlopen :angry:
Niet door haarzelf hoor, iedere stage-aanbieder was blij met haar, gaf haar hoge cijfers en vonden haar veel beter scoren dan klasgenoten.
Nee, vanaf het begin gaat de organisatie van haar stages niet goed door constante fouten van de opleiding.......

Vanaf het begin toen bekend was dat ze chronisch ziek is en dus een beperking heeft.....niet in haar werk maar ze mag geen super vroege diensten draaien ...is het een zootje.:blink:
De stage-aanbieders worden niet op de hoogte gesteld, afspraken niet nagekomen, ronduit tegen ons gelogen of de stage is helemaal niet geregeld...:S
Wij hebben drie officiële klachten ingediend bij het ROC en meerdere gesprekken gehad, er is beterschap beloofd maar niet een studieloopbaanbegeleider doet wat hij of zij moet doen, namelijk de stage op de hoogte brengen en een beetje begeleiding.

Dit keer zou het beter gaan en we waren voor het eerst sinds 3 jaar redelijk optimistisch dat het nu wel goed zou gaan....nou dat bleek valse hoop.:woohoo:

Wat is er gebeurd;
onze dochter moest voordat ze met stage kon beginnen een soort examen afleggen (CARS-toets) om zelfstandig te mogen werken.
Die CARS-toets had de school gepland in de tweede week na de vakantie terwijl er toen ook andere examens afgenomen moesten worden.
Alle leerlingen gaven aan meer tijd nodig te hebben maar het ging natuurlijk gewoon door met als gevolg dat iedereen zakte voor die toets (mag geen fouten maken):blush:

Het ziekenhuis waar onze dochter bij komt werken laat niemand stage lopen zonder dat die toets gehaald is of er andere opdrachten voor gemaakt zijn die ook voldoende moeten zijn.
Mijn dochter had bij haar SLB-er aangegeven dat ze geen tijd meer had om op tijd die opdrachten af te ronden maar de SLB-er vertelde haar dat het geen probleem zou zijn om zonder de opdrachten alvast te beginnen met stage.
Toen mijn dochter aangaf dat het ziekenhuis haar dan zou weigeren werd ze voor gek neergezet...ze kon gewoon gaan stage lopen want de SLB-er wist wel beter.

Nou, je raadt het al....kwam ze gisteren voor de eerste stagedag, werd ze uitgefoeterd omdat ze die opdracht dus nog niet af had en dus nog niet mocht werken.
Op haar verweer dat haar SLB-er haar had gestuurd vertelde het ziekenhuis dat ze die SLB-er telefonisch nog die week nadrukkelijk hadden verteld dat dat niet kon en dus dat onze dochter op eigen initiatief was gekomen en dus weg moest gaan.....

Ze kwam helemaal verbouwereerd thuis aan en dat met alle eerdere stage-ellende al in haar rugzak..:dry:
Ondertussen was haar coach (onafhankelijk van dit verhaal en zich van geen kwaad bewust) in gesprek met de stage-coördinator van datzelfde ziekenhuis die totaal verbaast was dat onze dochter dus chronisch ziek was.
WEER had de school niets doorgegeven of uitgelegd dus het ziekenhuis was behoorlijk boos dat ze niets wisten....:silly:

Nu zit mijn dochter thuis te werken aan die opdrachten, moet de gemiste stagedagen weer inhalen terwijl we al met school ruziën over andere inhaaldata's (school wil haar teveel laten inhalen maar dat mag en hoeft helemaal niet volgens de bepalingen van haar beroep) en nu dit weer...:huh:

Morgen heeft ze de opdracht hopelijk af en gaat ze weer naar stage waar ze een gesprek krijgt over haar beperkingen, met die stage-coordinator, haar SLB-er en haar begeleidster van stage...nou ik hoop toch echt eens op wat begrip en duidelijke afspraken.

Al met al heb ik het nu even gehad, en stik ik al de hele nacht en dag van de hartkloppingen......wat een bende zeg....hoe krijgt die opleiding het voor elkaar om zo vaak en zoveel te verprutsen..
Lekker binnenkomertje op die stage...ik hoop niet dat de sfeer zo blijft.

Het is een flink verhaal maar echt, ik kan er een boek over schrijven.....
Lees er maar gewoon over heen hoor, ik ben blij het even kwijt te kunnen...

Duimen jullie morgen met mij?

Ik hou je op de hoogte van deze soap .....

bulldogsrotterdam
afbeelding van bulldogsrotterdam
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 11 maanden geleden
Lid sinds: 23/08/2009 - 18:30
Re:Babbelbox

zo..weer terug van de cardioloog...heb ten ere van mijn klote week een medicijn meer mee gekregen..1/2 tabletje betablokker...even kijken of ik er tegen kan...en anders indien nodig bij klachten gebruiken...eind juni/begin juli moet ik weer terugkomen..
over een maand een afspraak maken..want dat ging nu niet...

Verder was mijn bloeddruk goed...en mijn filmpje denkelijk ook...whahhahahha..
heb alleen nog enorme koppijn..dus ga zo eventjes plat....

Groetjes,

 

Marjolijn

bulldogsrotterdam ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Menstuatie en hartfalen

Jeetje Eugenie...dit is toch onmogelijk..maar het gebeurd echt!!..:blink: :ohmy:

Echt diep tragisch zeg....ik duim super met je mee echt..want dit kan niet zo langer...

en om de spanning wat te doorbreken...

Probeer een beetje rust in je kont te krijgen...want ook voor je slaap is het niet goed..

Dikke knuffels van een duimende marjolijn!!

kneusje ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Menstuatie en hartfalen

:laugh: Jullie helpen mij meer dan een extra pilletje...écht waar!

Gewoon omdat ik voel dat je het meent....en vooral snapt!!!!:blush:

Het lijkt wel alsof je zorgen dan ineens draaglijker zijn.....:huh: super bedankt meid!

kneusje ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Menstuatie en hartfalen

B) ps: als ik naar de foto's van je hondjes kijk krijg ik ook een beetje rust.....ze liggen er zo lekker relax bij....:lol: zo van...maak je niet druk...doe ik ook niet.....haha

Wat zou ik graag soms even zo'n hondje zijn...:woohoo:

bulldogsrotterdam ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Menstuatie en hartfalen

als je ze nu zou horen zou je super ontspannen Eugenie...ze liggen heerlijk te ronken..maar op een manier die niet vervelend is...zo genoeglijk aan het snurken...dat je er bijna spontaan bij ga liggen...ik krijg altijd slaap als ik dat hoor..hihihi..
als een mens snurkt dan kan ik daar niet van slapen..whahhahhaa..en ik ronk toch ook wel s'nachts..hihihi ;)

Ze zijn ook inderdaad relaxed...geeft een stuk rust...ik zou dat echt missen hoor!!..

maar gooi jij maar even alles leeg hier...zodat je zelf ook wat bij komt..want dat soort dingen helpen niet echt als het weer allemaal zo gaat als het niet moet gaan...

die onmacht is wel het meest erge denk ik zo....wat je ook doet..alles blijft verkeerd gaan...net alsof je tegen doven zit te praten die ook het liplezen niet onder de knie hebben...bah...

maar op speciaal verzoek...ik heb nog een hele relaxte foto van onze Cassie...hihihi

hij ligt op zijn rug...lekker te luchten zeg maar..:P :woohoo:

kneusje ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Menstuatie en hartfalen

:laugh: wat een beesten...heerlijk!

Wordt er helemaal mellow van....snurkkkkkkkk

Bedankt lieverd, had ik net nodig!:blush:

Kriebel hem maar op zijn buik en ik denk dat ik het voorbeeld ga volgen....lekker op de bank een beetje niksen....haha

Slaap lekker straks en ik hou jullie op de hoogte:blink:

bulldogsrotterdam ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Menstuatie en hartfalen

ik zal hem kriebelen..vind tie heerlijk!!..hahahhaa..:P

ontspan ze op de bank..en hou die foto maar even in je gedachten..even lekker relaxen!!..

bulldogsrotterdam
afbeelding van bulldogsrotterdam
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 11 maanden geleden
Lid sinds: 23/08/2009 - 18:30
Re:Babbelbox

he..Eugenie..ik zag je stukje in hartbrug..leuk joh....denk alleen niet dat ik dat ga wandelen...whahhahahha...maar ziet er leuk uit..

Groetjes,

 

Marjolijn

tygo
afbeelding van tygo
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 5 maanden geleden
Lid sinds: 19/08/2009 - 10:09
Re:Menstuatie en hartfalen

Lieve Eugenie, ik werd verdrietig van dit verhaal, van de strijd die jullie moeten voeren!
Ik begrijp zo goed wat je voelt! En ook al hebben wij geen pasklare antwoorden of oplossingen, we denken wel aan je en aan jouw dochter. Verdorie, hoe kan iemand nu prettig stage lopen als er zo langs elkaar heen gewerkt wordt.
En stort alstjeblieft je hart uit wanneer dat nodig is, vaak lucht dat alleen al wat op.
Knuffel voor jou en je dochter hoor!

Tegelijkertijd las ik een mailtje van mijn dochter, en heb ik net een heel gesprek gehad met haar. Ook allemaal zo lullig en zou bijna zeggen vreemd! (ging ook over haar werk)
Ze vertelde nu pas dat haar leidinggevende ook had gezegd, dat ze geen briefje van de huisarts had, en dat ze niets 'aantoonbaars' had, zoals kanker, want iemand met kanker kon je natuurlijk niet zomaar aan het werk zetten!
Ik vind dit ronduit schandalig, Een keer een ziekmelding in zoveel jaar door hoge koorts en keelontsteking. Daarna helaas door ernstige brandwonden en de operatie's daarvan. Iets waar ze ook niet om gevraagd heeft. En toch zette ze zich in, terwijl het nog niet mocht en niet hoefde. Ze is zo enorm teleurgesteld in alles, maar gaat alles op alles zetten om terug te keren, omdat ze ook haar kindjes mist. Maar het zal anders zijn nu, Het vertrouwen in haar leidinggevende is zo weg! Haar werkgever is al helemaal onbetrouwbaar!
Een tijdje geleden heeft ze gesolliciteerd naar de functie van locatiehoofd. Ze zou er zo geschikt voor zijn, zeiden haar beide leidinggevenden! En het zou lichamelijk lichter werk zijn voor haar, en ook op ma woe en vrij . Maar ze had nog geen ervaring en ze was nog jong, maar ze zouden haar in de la bewaren.
Dit is kort geleden, maar nog vóór haar ziekmelden.

Nu kreeg ze vandaag een mailtje van HR adviseur (van werk) ze kan solliciteren naar de baan van. let wel: locatie hoofd! Nu ineens wel??? Voor 3 dagen (wat toevallig) En ook vlakbij. Ze weet toevallig dat het een moeilijk onderdeel van het kinderdagverblijf is, waar al veel leidsters en locatiehoofden geweest zijn, moeilijke kinderen en ouders.
Ze bieden een tijdelijk dienstverband, met uitzicht op vast contract bij goed functioneren! (er wordt wel om ervaring gevraagd, enz) Maar met deze adviseur heeft ze dus 2 weken geleden ook een gesprek gehad, en ze hadden niets voor haar op kantoor. Begon over omscholing en eventueel zelfontbinding van contract bla bla bla (staat in een van mijn berichten)

Nou, je snapt het wel he, ze willen nu mijn dochter op deze manier proberen er in te luizen! (sorry voor deze uitdrukking:blush: ) Want als ze het zou doen is ze haar vaste contract kwijt, en kan ze er wel op rekenen dat ze na een tijdje zeggen: sorry je voldoet niet dus geen verder dienstverband. Staat ze alsnog op straat!
Misschien ver gezocht, maar geloof me, dit bedrijf is er toe in staat om dat te doen!

Dus haar vraag was, (ze had het antwoord al gegeven hoor, zo verstandig is ze zelf wel) wat moet ik hier nu mee!
Ik belde haar, en mijn man mailde terug, niet doen, daarna sta je op straat, want dan heb je geen contract meer.
Ik kan maar niet begrijpen dat zulke dingen gebeuren!
En mijn ega is nu ook erg boos, om het feit dat er gezegd is, er is niets aantoonbaars, zoals kanker! Ze kunnen zien aan mijn dochter dat ze zo verschrikkelijk moe is! Ze weten dat ze ME heeft, daarom werkt ze maar 3 dagen. Ze weten hoe erg ze verbrand was, 1ste en 2de graads verbrandingen. Hoe ziek ze daarvan geweest is. En toch alleen maar aan de kindjes dacht!

Je moet dus kanker hebben om iets aantoonbaars te hebben!
Nee, hier word ik dus ook niet vrolijk van he, laat staan mijn dochter! Die wel gaat werken maandag, maar met gemengde gevoelens!
Weet je, jullie kennen mijn dochter niet, en ik mag bevooroordeeld zijn: maar het is gewoon echt een fantastische lieve meid, die altijd alleen aan anderen denkt. En doorwerkte ondanks ziek zijn en voelen. En dan nu zo wordt behandeld!

Bah! (moest dit ook even kwijt hoor)

Marjolijn, heerlijk weer, die foto van Casper:) Lekker onschuldig zoals hij daar ligt te pitten!
Heb jij lekker kunnen werken vandaag?

Liefs en knuffel voor allebei, van Margreet

Margreet Ham-Turk

tygo
afbeelding van tygo
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 5 maanden geleden
Lid sinds: 19/08/2009 - 10:09
Re:Babbelbox

Hoi Lieve Marjolijn en Eugenie

Ik hoop dat jullie allebei een fijne jaarwisseling hebben gehad! (Marjolijn, ik hoop dat jouw bullen en katten niet zo bang waren als Lexia en Pica! Lexia wilde niet naar buiten om haar behoefte te doen,e n Pica kroop door het huis, zo zielig!!)

Voor 2010 hoop ik voor jullie en iedereen een gezonder, warm, liefdevol jaar!

[url=http://www.funpagina.eu][/url]

Liefs en stevige knuffel van Margreet

Margreet Ham-Turk

bulldogsrotterdam ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Babbelbox

Onze jaarwisseling is rustig verlopen...de bullen lagen lekker te knorren bij al het vuurwerkgeweld..alleen als er van die knallen waren waar je weg zat te trillen ging Cassie blaffen..
Onze Ishta had in de gang ontdekt dat daar lichtjes op de vloer waren...waar ze op jacht naar was...(weerschijn van het siervuurwerk) dus die kregen we de gang niet meer uit...
en is nu verbaast waar de lichtjes zijn gebleven...

De katten zaten ook gezellig naar buiten te kijken..onze Bandit die normaal graag buiten loopt, is gisteravond lekker binnen gebleven..en is vanmorgen vroeg weer even buiten geweest..

Cassie en Wendy vinden de knallen niet echt geweldig..dus met het buiten lopen zijn ze samen met eentje opgelopen die er niet angstig voor is...Ishta en Branco beiden doof hebben er niet veel mee..en Moby vind het wel mooi om te zien...die stond vanmorgen in de tuin te kijken en te luisteren waar het nou allemaal gebleven was...

Maar Margreet...ik heb ooit een bulletje gehad die ook zat te rillen..en die gaf ik dan een schoteltje advocaat..waar ze heel relaxt van werd...dat werkt goed hoor...

de gele vla naderhand werd niet meer genomen..want die was niet zo lekker als die met oudejaarsavond..whhahahhah...

Iedereen ook namens ons een heel goed en gezond 2010 gewenst...!!..

en dat dit jaar beter word dan het vorige jaar!!
met meer begrip en medewerking van sommige zorginstellingen en andere instellingen...voor jullie dochters...

kneusje ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Babbelbox

:laugh: Hoi, kan eindelijk weer in het forum......ging gister en vandaag niet maar ik weet niet of het probleem bij mijn PC lag of het forum.... :dry:

Lisa, weer hartstikke bedankt voor je duidelijke adviezen en expertise.
Het wordt tijd dat jij met al die kennis eens wat artsen bijspijkert, mens wat weet je toch veel en wat hebben wij daar veel hulp aan....! :laugh:
Petje af weer.
Ik ga je adviezen ter harte nemen (haha, woordspeling) en zoek een omega 3 die ik kan verdragen....
Kan alleen maar goed zijn.

Gisteravond heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb een mail gestuurd naar mijn cardioloog waarin ik vraag om samen met de andere cardioloog om de tafel te gaan zitten en de meningen uit te spreken.
Dat vindt ik moeilijk om te vragen want ik heb een super fijne cardioloog en wil hem zeker niet voor het hoofd stoten maar ik moet nu eens aan mezelf denken en deze onrust maakt het alleen maar erger. :silly:
Ik ben al eens eerder de dupe geworden van onenigheid tussen cardiologen en nu wil ik duidelijk hebben wat de voors-en tegens zijn en dan een besluit nemen.
Wel eng maar ik hoop dat mijn cardioloog het niet als een motie van wantrouwen ziet maar juist vertrouwen heb in zijn eerlijke mening.......duimen dus maar.

Verder is mijn EF de afgelopen tijd blijkbaar best goed dus helpen de voedingssupplementen....zo zie ik het....

Ik hou je op de hoogte Lisa maar bedankt alvast weer....

kneusje ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Babbelbox

:) Hoi Marjolijn,

goed dat je naar de cardioloog bent gegaan.
Ik gebruik ook betablokkers en ik moet zeggen...zonder die tabletten zou ik heeeeel veel last hebben.
Het is de enige tablet waarvan ik gelijk merk als ik die vergeten heb in te nemen.....dan maakt mijn hart sprongen waar een circusartiest blij mee zou zijn......

Wat de hartstochten betreft: tja, die hobby wil ik zeker nooit missen al kan ik niet vaak gaan maar we proberen 1 keer per jaar een vakantieweekje te plannen en dat gaat eigenlijk altijd naar de bergen...
We hebben daar vrienden wonen die een soort vakantiehuisje hebben waar we voor een klein bedragje gebruik van mogen maken zodat we nog wat geld over houden voor liften en zo.... :laugh:
Ik knap altijd op in de bergen.

We hopen dan ook dat we (ondanks de werkeloosheid van mijn man) dit jaar tóch nog een weekje weg kunnen..... :cheer:
Ik vind het heel erg fijn dat ik erover mag schrijven, en hoop dat enkele hartgenoten er wat aan hebben.....
Het moet natuurlijk wel kort verwoord worden maar ik wil graag meer info geven als iemand dat wil hoor...... :blush:

Nou meissie, ik ga nu even plat want heb alweer heel wat administratie weggewerkt en daar werd ik ook niet vrolijker van......hahaha....wie wél in deze tijd?

Knuffel uit een stormachtig Nijmegen....brrrr lijkt wel herfst hier.. :angry:

bulldogsrotterdam ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Menstuatie en hartfalen

Hoi Margreet...

Jeetje..ze trekken daar werkelijk alles uit de kast om je dochter een loer te draaien zeg...wat achterbaks!!!...:ohmy:

volgens mij zijn er toch wel meer ziekte's die aantoonbaar zijn dan alleen kanker??
of mis ik soms wat??

Wat een vreselijk mensen zeg...die zouden zelf iets moeten krijgen wat geen kanker is maar ook heel vervelend....en beperkend...dan wil ik ze nog wel een keertje horen..maar dat zijn vaak de grootste gillers dan..bah....:angry:

Gisteren had ik een enerverende dag....enorme spoedklus...internationaal..whahhahahha..
dus bellen..mailen...pushen..maar tis gelukt...
Vandaag een stuk rustiger..gelukkig..want gisteravond werd ik ongesteld..en vanmiddag een slaapdip en zere buik...maar gelukkig morgen nog een half dagje...en dan mag ik weer weekend vieren...

Mijn bergjes worden weer stukken minder...en volgens mijn directe chef is het de rest van het jaar rustig..ahum...ik geloof het niet zo..whahhahahah..
maar goed..we zien wel...

Verleden jaar om deze tijd begon de krediet krisis...dus toen hadden we het mega druk...maar ondanks alles hebben we het gered...en een prima resultaat geleverd...en dit jaar idem dito..als we naar de voorlopige cijfers kijken...dus we mogen trots zijn..

Meiden..spui maar lekker hoor..want ja..daar kan je ook enorm van opluchten..anders draag je het toch allemaal mee he...ik heb ook geleerd om flink van mij af te schrijven afgelopen jaren...echt..dat werkt...om het alleen al op papier te zetten lucht al op...

zal nog eens een heerlijke foto neer zetten...ja ja..ik kan er niet genoeg van krijgen..hihihi
Als 1 van de honden jarig is..halen we altijd een gegrild kippetje bij de slager..en onze Casper is dol op kip....zoals je ziet op de foto..de rest ook hoor..maar hij vergeet soms zijn manieren..:P :woohoo:

en voor straks....

Knuffels...

Marjolijn

kneusje ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Babbelbox

:laugh: Hoi lieverds,

ik kan nog niet lang zitten dus even kort.
Van de week weer met spoed opgenomen ivm de afsluiting van mijn liesslagader.
Na verder onderzoek blijkt de slagader over 7 cm totaal afgesloten te zijn en heb ik mijn been nog omdat ik altijd heb gewandeld en daardoor extra vaten heb gemaakt voor mijn been.....(wel kleinere natuurlijk)
Als ik tien stappen gezet heb kan ik niet meer door de verzuring.

Morgen naar de vaatchirurg maar het ziet er niet goed uit en mijn buik is bont en blauw door de spuiten voor de bloedverdunning.
Daarnaast heeft onze dochter ook nog dit weekend een auto-ongeluk gehad, gelukkig alleen nek/rugpijn/kniepijn en een lichte hersenschudding maar de auto is misschien totalloss en we hebben geen geld voor een andere....
kreeg een hartverzakking toen mijn dochter huilend belde dat ze een ongeluk had gehad en ben er strompelend naar toe gegaan....

Gelukkig is ze er nog maar wanneer houdt het nu eens op?

Margreet, super bedankt voor het lieve kaartje en ik kon nog niet reageren op jou w briefje maar je weet natuurlijk wel dat ik aan je denk.....en aan alle die jouw lief zijn...je weet wel.....
Ik duim heel erg voor je.....

Dikke knuffel meiden en geniet lekker van het zonnetje.
Als ik meer weet en kan zitten mail ik jullie weer.........

Hele dikke knuffels en tot gauw.

Eugenie

Job Pieter Tent ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Menstuatie en hartfalen

Hoi Marjolein,

Volgens mij gaat het goed met de afbeeldingen tot 520 als breedte.
Maar geweldig die beesten :D Ze kunnen meestal ook van die enorme stinkscheten laten hahah :P :P

Ik heb zelf een Boxer (een breed formaatje hoor)

Hoe komt het eigenlijk dat je er vier hebt. Meeste mensen ga niet verder dan twee honden...

Groetjes, Job

tygo
afbeelding van tygo
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 5 maanden geleden
Lid sinds: 19/08/2009 - 10:09
Re:Babbelbox

He getver, Eugenie! Dat schiet niet op he :( Wat ontzettend jammer dat het zo mis ging bij de katheteresatie! Jij zit nu wel met de gebakken peren. Betekent het dat je vaten tóén al niet goed waren? (zo ja, hadden ze dat dan niet eerder bemerkt?)
En dan het ongeluk van je dochter erbij. moet niet meer bijkomen hoor meis!

(ik weet hoe je schrikt als je zo gebeld wordt, heb het bij beide dochters meegemaakt, de oudste werd met ambulance naar het ziekenhuis gebracht en had een lelijke vleeswond bij haar kin) De jongste kwam met de schrik vrij.)

Morgen dus naar de vaatchirurg, in gedachten ga ik met je mee, als een soort steuntje!
En ik hoop zo dat het toch een beetje meevalt! Heel veel sterkte morgen hoor en dikke knuffel van mij!

Marjolijn, is de eerste week lekker gegaan op werk? (je had beter nu vakantie kunnen hebben he ;) nu is het zulk lekker weer!)
Staat het oude bankje al in de verf en zit Wendy er al weer onder? :laugh: Ik zie dat al helemaal voor me, Wendy die probeert om onder het bankje met de dwarslat te kruipen, arm dier, snapt natuurlijk niet hoe dat nu ineens komt.

Je had nog nooit over tijdelijke osteoporose gehoord? Nou, troost je, wij ook niet :laugh:
Mijn fysio en mijn huisarts ook niet! Hij heeft kalkafzetting op zijn heup, (ach ja, mannen moeten het toch ook wel eens op hun heupen hebben he :blush: )
Hij heeft gewoon osteoporose, punt uit!

Onze tuin is nu betegeld, de mannen die het deden hebben flink doorgewerkt, en daarna kon ik de plantjes in de potten doen. (ega was zaterdag door zijn rug gegaan, kan niets op het ogenblik) En ja, dan kan ik wachten tot hij beter is, maar zoveel geduld heb ik niet ;) Dus ik heb zelf de plantjes in de potten gedaan. Nou, ze hoeven tegen mij niet te zeggen dat in de tuin werken ontspannend is :S Mens wat was ik moe! Ik ging toch echt telkens even zitten, maar ik was s'avonds ziek van moeheid en genoot dus echt niet meer van mijn nieuwe tuin! Gisteren dito zo, dus vandaag doe ik niets!!! (was van plan om een paar ramen te zemen, maar dat gaat me niet lukken, nou niet getreurd dan he, ha ha, kijk ik toch niet!)

Ik denk dat jij lekker met de beestenboel bent gaan wandelen, is er echt het weer voor!

Liefs en knuffel, Margreet

Margreet Ham-Turk

Job Pieter Tent ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Menstuatie en hartfalen

Jeej Eugenie wat een verhaal zeg.

Je hebt helemaal gelijk met je soap. Wat een drama eigenlijk. :S
Toch onvoorstelbaar hoe ijskoud ze dan benaderd wordt. Ze zouden zich wel eens achter de oren mogen krabben bij het ROC. Maar dat blijkt steeds een groter probleem te worden. Een enorme communicatiestoornis. Nou ja stoornis, gewoon laksheid als je het mij vraag!

Heel veel sterkte er mee!!!!

Groetjes Job

bulldogsrotterdam
afbeelding van bulldogsrotterdam
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 11 maanden geleden
Lid sinds: 23/08/2009 - 18:30
Re:Babbelbox

Goede zet Eugenie...jij heb hier een probleem mee..en daar moet jij vanaf..en wat hun vinden is even heel onbelangrijk qua gevoel dan he...

ik had in begin ook een betablokker erbij...metaprolol...maar dat ging niet goed...
veel te lage bloeddruk en hoofdpijn..duizelig...en ook nog een te lage pols..daar moest ik toen meteen mee stoppen..
nu heb ik sekoleen....maar wat blijkt...sekoleen is het originele merk..en metaprolol...is de werkzame stof medicijn..nu had ik eergisteren mij al ingelezen op een forum dat mensen wel goed op sekoleen reageerde..maar ook toen ze overgingen op metaprolol ineens problemen hadden..dus ik heb de thuisapotheek gemaild..dat ik onder geen voorwaarde de vervangende versie metaprolol wilde hebben..gezien mijn geschiedenis met dit middel..
dus ik hoop dat ik beter op deze reageer....en anders alleen ..indien nodig...zei de cardioloog...

Deze week blijf ik ook koppijn houden..maar dat zal ook met het weer te maken hebben..toevallig had mijn collega een feestje vanwege zijn verjaardag..en waren het merendeel van de mensen er die ook last van hoofdpijn hadden..dus zit in de lucht denk ik..heb normaal nooit zo'n hoofdpijn..

Mijn collega...baas/chef..whatever...hihhi...heeft nu al twee dagen achter elkaar gezegd...je doet rustig aan he...!!..
we hebben een aankomende fusie..maar daar komt uiteraard aardig wat werk bij kijken...maar ik ben momenteel meer bezig met voorbereiding...en een hoop uitvoerend werk laat ik doen door de andere partij...of ik huur mensen in...hihii...Marcel staat hier ook achter....dus dat scheelt..
dus ik probeer zo easy mogelijk te doen...al is dat soms voor mij wat moeilijk...whhahahha..maar ik doe mijn best..

Heerlijk dat je hun huisje kan huren voor een leuk prijsje...altijd leuk zoiets...
en ach..een weekje moet kunnen..even uit de normale omgeving..en ook voor je man...
want ook hij heeft er last van denk ik maar zo...even frisse lucht snuiven..en je kan er weer tegenaan..
Ben zelf nooit echt in Zwitserland geweest..wel Oostenrijk...dat is wat ruiger heb ik begrepen...dan Zwitserland..maar wel net zo.of minstens zo mooi..

Ja..hier ook een enorme koude wind....had zo mijn trui en winterjas weer aan willen doen...maar ja ik was al op de zaak....zit nu lekker met mijn dikke fleece-vest aan..hihii..

Nou meid..succes met je gesprek...kon er niet echt uit halen wanneer het gaat plaatsvinden...

morgen nog een dagje werken hier..en dan vier dagen vrij....!!

Heerlijk....!!.ben ik wel aan toe..whahhahahah...

Groetjes,

 

Marjolijn

tygo
afbeelding van tygo
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 5 maanden geleden
Lid sinds: 19/08/2009 - 10:09
Re:Babbelbox

Oh ja, Marjolijn. vergeet ik het te vragen, hoe was de bruiloft van je collega, en hoe vond ze jullie 'kunstwerk'? :laugh:

Margreet Ham-Turk

bulldogsrotterdam ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Menstuatie en hartfalen

ben toch niet de enige die nog menstrueer??:woohoo: :P

tygo
afbeelding van tygo
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 5 maanden geleden
Lid sinds: 19/08/2009 - 10:09
Re:Babbelbox

Hoi meisjes

Ik ben er weer, was zondag tot gistermiddag weg, (met mijn zusjes) Maar had gisteren niet echt fut om ergens op te reageren :S

Marjolijn, het is natuurlijk wel fijn dat jouw cardioloog een betablokker geeft, maar minder als je niet de goede krijgt!
Heb je eigenijk al eens sotalol geprobeerd? Ik heb zelf al meer dan 15 jaar sotalol, (heette eerst sotacor) 2 x daags 80 mg. Ik heb er geen noemenswaardige bijwerkingen van. Ja, ik heb een lage hartslag maar ja, dat is de bedoeling he :) En mijn bloeddruk is niet hoog, helemaal niet zelfs, maar ik denk dat ik er al aan gewend ben.
En wat betreft je hoofdpijn Marjolijn, is je folium al eens gecontroleerd? Als ik hoofdpijn krijg, en dat een paar dagen lang, dan weet ik dat mijn folium wel eens opgekrikt mag worden, en neem ik een week lang per dag 5 mg folium dat krijg je op recept van de huisarts) Daarna ga ik weer over op de onderhoudsdosering (die je bij elke drogist kunt kopen) Is het proberen waard hoor.
En... mijn zusje heeft de prijs niet gewonnen hoor, maar genomineerd zijn is op zich al een prijs vonden wij :) Voor ons is ze nummer een, (en dat vonden veel mensen (die zeiden dat zij had moeten winnen )

Eugenie, wat goed van je om die stap te zetten, een mail naar je cardioloog sturen! Ik hoop dat hij ook snel reageert, dat kan jouw gevoel alleen maar goed doen, dat je serieus genomen wordt!
Het jouw leven, jouw lichaam, en jij wilt zekerheid, en alleen zij kunnen jou die geven.
Het is wel heel erg fijn he, dat er nu nog iets verbetert was! Staat jouw cardioloog achter vitamine? Kan hij toegeven dat dát mede de verbetering laat zien? Dat zou wel fijn zijn, een cardioloog die achter je staat qua vitamine! (de mijn niet namelijk, die noemt alles placebo effect, hoe boor je de hoop van een mens de grond in)

Je kunt niet tegen omega 3 schrijf je omdat je er oprispingen van krijgt.
Ik heb even gekeken wat ikzelf neem, en dat is Fish EPA Max (krachtige geconcentreerde omega-3 vetzuren uit gezuiverde visolie. Rispt niet op) Zo staat dat op de flacon, het is van Orthica, er zitten 60 capsules in. Ik neem de aanbevolen dosering die er op staat, 1 capsule per dag, de maximale dosering is 4 capsules. Maar dat durfde ik toch niet, ben al snel bang dat het te veel is. Maar misschien dat ik op 2 over ga. (alhoewel, ik ben geen miljonair he, ze kosten 26,95, dan is 30 dagen wel snel voorbij :( )

Wat is dat toch erg Eugenie, dat je dochter geen stageplek kan krijgen, zo zonde voor een meisje die dit werk met haar hart zou doen! Dit moet ook jou pijn doen, want jij ziet de nmacht van je kind! En dan je zoon, en je man, nou, lieve Eugenie, dan snap ik heel goed hoe je je voelt! Ik hoop zo dat er toch nog licht aan de horizon komt, wat zou dat geweldig zijn!

Heerlijk zeg, dat jullie op deze manier een huisje huren, Zwitserland..... prachtig!
Ooit hoop ik of in Zwitserland of in Oostenrijk te komen. Maar mijn ega denkt dat dat moeilijk zal zijn omdat de rolstoel duwen daar niet eenvoudig zal zijn. Dus ach ja, dromen is ook leuk he :blush: Het is al heel veel jarenlang een wens van me, en bij een wens zal het blijven.

En het is inderdaad wel heel toevallig dat we alledrie die overslagen hadden. en daar zo moe van zijn. Maar het is knap lastig he ;)

(was de verjaardag van je dochter gezellig eugenie?)

Meisjes fijne avond hoor, en heus, ik mail, maar het lijkt wel drempelvrees : :blush: Ik weet dat het mag en voel me tegelijkertijd bezwaard om anderen die ook niet blaken van gezondheid, en al zo veel aan hun hoofd hebben, dan met mijn zorg lastig te vallen. Ik denk dat dat de reden onbewust is dat ik niet zo snel ben.

Veel liefs en knuffels, Margreet

Margreet Ham-Turk

bulldogsrotterdam
afbeelding van bulldogsrotterdam
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 11 maanden geleden
Lid sinds: 23/08/2009 - 18:30
Re:Babbelbox

Hallo meiden...

Pffffffff..het houd niet op bij jullie Eugenie....jeetje...gelukkig is je dochter er goed vanaf gekomen..
en ik zal ook aan je denken morgen...het zit niet zo'n beetje dicht zeg...gatver....

Hier was het best een heftig weekje..werken..bruiloft...zoetermeer...
maar...de bruiloft was heel leuk....het was in Naaldwijk in het Heilig Geest hofje kapel of zoiets...heel mooi...prachtig weer..na de plechtigheid naar het Griekse restaurant waar de koffie met gebak klaar stond..en de hapjes voor de receptie...
Na de receptie bleven de genodigde daar eten....heerlijk Grieks buffet...
ons Kunstwerk werd dankbaar aangenomen...geen idee waar ze het gaan hangen..whahhaahha..maar het was leuk geworden...gisteren zijn ze naar Mexico vertrokken op huwelijksreis.

Zaterdag zijn we naar de verjaardag van Danny's moe geweest ...ze zat in Zoetermeer bij haar vriend..dus dat was gelukkig geen eind rijden...heel gezellig..en daar ook nog surinaams gegeten...jammie..

gisteren en vandaag heerlijk in de tuin gerelaxt....het nieuwe bankje staat nu ook in de beits...nog een tweede laag op de liggende vlaktes...en dan kan hij in de tuin..
het oude bankje staat geheel in het groen al te glimmen...hihihi..zijn tweede kans..

nee..Wendy heeft het onderlatje nog niet uit kunnen proberen...maar je hoort het nog als het zover is...

Nou meiden..ik ga zo badderen....even een moment voor mijzelf..hihihi..

Morgen weer aan de arbeid..

Sterkte Eugenie voor morgen....en de duimen draaien voor je...

Nou meiden...dikke knuffels van deze kant..

Groetjes,

 

Marjolijn

kneusje ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Babbelbox

:laugh: Hey meiden (Lisa ook...haha),

het gesprek met mijn cardioloog moet nog plaatsvinden, ik heb gister een verzoek ingediend :blush: dus hopen dat het gauw gebeurd.
Ik zat net wat te mailen en toen kreeg ik een behoorlijk lang durende VT.....akelig zeg! :S
Niemand thuis dus bedacht me toch wel dat ik echt wel gevaar loop..... :dry:

Nou ja, na flink hoesten werd het minder gelukkig maar dat was wel de langste die ik gehad heb tot nu toe...... :(

Ben er nu weer en ga zo maar even lekker liggen, lijkt me veiliger.......haha

Die metoprolol is inderdaad Selokeen maar ik kon er vroeger ook niet tegen en nu wel.
misschien dat mijn lichaam nu iets anders reageert op het middel dus ik hoop van harte dat je er nu wel tegen kunt Marjolijn.
Het levert me veel op eerlijk gezegd, zonder zou ik nu als een gek stuiteren......of dood liggen......hoe je het ook bekijkt.... :P
In ieder geval heb ik de selokeen hard nodig dus ik slik het braaf en zn eentje extra....
Misschien ga ik dat nu ook maar even doen... :silly:

Zwitserland is echt prachtig, Oostenrijk ook hoor...dat heb ik ook jarenlang doorgespit maar Zwitserland vind ik net even iets mooier en ruiger en doordaat de bergen daar hoger zijn heb je meer besneeuwde toppen dus ook meer watervallen.... :laugh:
Natuurlijk blijft het een kwestie van smaak.

Margreet, mocht je toch ooit willen; in Zwitserland (en vlgs mij ook in Oostenrijk) zijn speciale wandelroutes voor rolstoelen uitgezet en kun je met je rolstoel ook in de meeste (wat grotere) liften.
Blijf dus dromen want je weet maar nooit en als ik tóch dat miljoen win,........neem ik jullie mee voor een reisje :laugh:

De voedingssupplementen doen me heel erg goed Margreet, alleen de kosten wil je niet weten.....
Wat erg dat wij alles zelf moeten betalen, ondanks dat ik voor alternatieve geneesmiddelen verzekerd ben vallen juist deze er buiten.
En als ik dan kijk welke schimmige middelen wél vergoed worden als alternatief dan snap ik er niets van....

Ik wist dat je zus genomineerd was maar fantastisch toch!
Jammer als ze niet gewonnen heeft maar de nominatie is veel waard!

Nou lieverds, ik ga nu even liggen om de boel tot rust te brengen en hoop op meer zon...waha...

Knuffels, Eugenie

Job Pieter Tent ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Menstuatie en hartfalen

Ik hoop toch voor je dat niet de laatste vrouw op de wereld bent :P

Maar er heeft inderdaad nog geen andere dame gereageerd.....

Het lijkt me ook niet bepaald prettig om je dan zo te moeten voelen... Ben je er al mee naar een arts geweest? Misschien verlies teveel bloed? Heb je misschien bloedarmoede? Krijg je voldoende mineralen binnen?

Succes er mee,

Groetjes, Job

bulldogsrotterdam ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Menstuatie en hartfalen

Hoi..Job...sterker nog..ik heb er vijf!!...whahhahhahah..
ach..van het een komt het ander he....twee dove exemplaren..eentje die geboren is met een gesloten öpen verhemelte...alles is gewoon keurig dicht..maar je ziet het aan de neusgaten en lippen zeg maar...verder kerngezond..en een herplaatser...
dus ik val voor de minderbedeelde eigenlijk...maar dit is de max hoor...er komt niets bij...
en er word ook niet vervangen als er wat gaat hemelen...maar dat mag nog wel een jaartje of 10 duren...

ja..soms is er eentje die ontieglijk kan meuren..man...dan wil je graag een gasmasker op..hahahhahah...

maar ze zijn zo sociaal...knuffelig...humoristisch...en laten je altijd glimlachen...

Ben net thuis van de weeklijkse boodschappen...ik heb buikpijn...hoofdpijn...en een humeur om op te schieten...verkeerd woordje en ik ga mokken..zo voel ik het...gelukkig weet ik het van mijzelf...

bulldogsrotterdam ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Menstuatie en hartfalen

Mijn menstruatie is door de bloedverdunners ook heftiger...maar dit was voor het eerst dat ik het zo erg had de bij komende kwalen zeg maar..
Volgende week heb ik vakantie..en ga even langs de huisarts..laten checken op B12 en bloedarmoede...wil toch weten waar het vandaan komt...zie mij nog niet iedere maand zo beroerd zitten een dagje...nooit last gehad ervan...maar verleden week dinsdag ben ik dus echt ziek naar huis gegaan van mijn werk...zo beroerd was ik..en dat in de 30 jaar dat ik werk...wil dat wat zeggen...want dat is de enige keer dat ik voor menstruatie klachten ziek naar huis ben gegaan..

Lisa
afbeelding van Lisa
Offline
Laatst gezien: 6 maanden 1 week geleden
Lid sinds: 02/09/2008 - 13:05
Re:Babbelbox

kneusje schrijft:

Quote:

Lisa, weer hartstikke bedankt voor je duidelijke adviezen en expertise.
Het wordt tijd dat jij met al die kennis eens wat artsen bijspijkert, mens wat weet je toch veel en wat hebben wij daar veel hulp aan....! :laugh:
Petje af weer.

Graag gedaan Eugenie :)

..... maar eh ik ben bang dat die artsen toch niet zullen luisteren hoor :P
En als ze het wel doen, mogen ze er wrsch toch niet naar handelen zolang ze regulier arts zijn (als ze het wel doen worden ze vast op de vingers getikt of nog erger) ...... het is triest...... er zijn reguliere artsen die menen dat vitamine D voor ouderen niet nodig is (eigen ervaring ivm mijn moeder), en dat carnitine een placebo is (zoals de arts van Margreet dus... :ohmy: ..... die zijn geen knip voor de neus waard ..... slechts slaven van de farmaceuten die zelf niet nadenken (als ik dat mag zeggen :woohoo: )

Quote:

Ik ga je adviezen ter harte nemen (haha, woordspeling) en zoek een omega 3 die ik kan verdragen....

Succes , Margreet noemde er al eentje, en ik vond nog een andere en betere bron van omega 3.... Dat is Krill olie.... ik zal er later een stukje over plaatsen in het voeding forum.
Ik had er zelf nog niets over gelezen....over die Krill bedoel ik :) . Het is helaas wel weer duurder dan visolie.

Ik heb zelf visolie van Carlson Labs (visolie uit Noorwegen), en ik koop die in de VS. (130 capsules van 1000 mg voor 12,50 euro)
Bij Other ingredients staat dit:

Soft Gel Shell: Beef gelatin, glycerin, water.
Preservative-free. Cholesterol-free.

This product is regularly tested (using AOAC international protocols) for freshness, potency and purity by an independent, FDA-registered laboratory and has been determined to be fresh, fully-potent and free of detectable levels of mercury, calcium, lead, PCB's and 28 other contaminants.

Quote:

Ik ben al eens eerder de dupe geworden van onenigheid tussen cardiologen en nu wil ik duidelijk hebben wat de voors-en tegens zijn en dan een besluit nemen.
Wel eng maar ik hoop dat mijn cardioloog het niet als een motie van wantrouwen ziet maar juist vertrouwen heb in zijn eerlijke mening.......duimen dus maar.

Ik duim met je mee.!!..... :cheer:

Groetjes. Lisa

kneusje ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Babbelbox

:laugh: Hoi meiden, blij dat jullie de jaarwisseling ook goed zijn doorgekomen..
Onze konijnen hebben het gelukkig ook overleefd, zo zielig altijd voor dieren die herrie
Gelukkig was het hier in de wijk niet zo druk en keerde de rust rond half 3 al terug.....

Ik ben het jaar goed begonnen, mijn man is vandaag jarig en ik ben gister naar Avatar geweest!
Nou meissies, helemaal de moeite waard...zeker doen!
Veel spektakel, prachtige beelden en mooi verhaal.

Doen dus als het nog lukt....

Nou lieverds, een super goed weekend en tot gauw.

Liefs Eugenie

tygo
afbeelding van tygo
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 5 maanden geleden
Lid sinds: 19/08/2009 - 10:09
Re:Babbelbox

Hoi Marjolijn en Eugenie

Ik wilde gewoon even weten hoe het met jullie is!!!

Heb je lekker gewerkt Marjolijn, is het systeem nu helemaal in orde? En heb je geen sneeuwproblemen op de weg gehad (dan zou je ze waarschijnlijk vandaag wel hebben. Hier in Leiden ligt wél sneeuw) Hoe is het met de doggy's en de katten!
(en met je je husband!, Arme Danny, zou hem bijna overslaan ;))

Eugenie, hoe gaat het nu met jou??? Had je de uitslag van de cardioloog al, Weet even niet meer wanneer je moest :(
En hoe gaat het met je dochter, heeft ze inmiddels al een stageplaats? Ik hoop zo van wel!!
Deze hele situatie is voor jullie zo akelig!

Ik hoop dat je toch ondanks alles van het weekeind kan gaan genieten, hopelijk schijnt bij jullie het zonnetje net zo gezellig als hier!

Voor allebei veel knuffels! Margreet

[url=http://www.funpagina.eu][/url]

Margreet Ham-Turk

Lisa
afbeelding van Lisa
Offline
Laatst gezien: 6 maanden 1 week geleden
Lid sinds: 02/09/2008 - 13:05
Re:Babbelbox

bulldogsrotterdam schrijft:

Quote:

Deze week blijf ik ook koppijn houden..maar dat zal ook met het weer te maken hebben..toevallig had mijn collega een feestje vanwege zijn verjaardag..en waren het merendeel van de mensen er die ook last van hoofdpijn hadden..dus zit in de lucht denk ik..heb normaal nooit zo'n hoofdpijn..

Vervelend die hoofdpijn, misschien zit het wel letterlijk in de lucht..... heeft iemand een nieuw soort parfum of deo of is er een (nieuwe) luchtverfrisser op werk??? Daar kan iemand behoorlijke koppijn door krijgen...... ik maak geen grapje hoor ;) . In de VS is vorig jaar een deel van het personeel van een bedrijf (Bank geloof ik) in het ziekenhuis terecht gekomen nadat iemand een nieuw parfum opspoot (op werk dus).

Na ja, in ieder geval gauw beterschap he .......en een fijn weekend alvast (met 4 dagen vrij :laugh: )

Groetjes,
Lisa

bulldogsrotterdam ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Babbelbox

heb je buitenkonijnen Eugenie??...dan is het inderdaad even lastig he...met die knallen..

MIjn man had ook voorstukjes van Avatar gezien...en die leek hem ook wel leuk...
maar met het weer wat we steeds hebben valt er weinig op pad te gaan..
ligt weer een dikke laag sneeuw..whahhahaha..maar niet overal schijnt...kennissen die bij Nijmegen wonen hebben helemaal geen sneeuw..en in bepaalde streken van drente ligt er wel een cm of 30/40 weer....

nog een dagje freewhelen...en dan weer werken....hopelijk is die sneeuw dan weer weg...ben het nu wel zat...om wat mobiel te zijn moet het toch wel redelijk op de weg zijn..whahhahha..

Meiden...fijn weekend nog verder...

bulldogsrotterdam ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Babbelbox

ja..na die week pure ellende is het gelukkig goed gegaan..maar in principe ben je wel de achterstand daarna aan het inhalen...

op de weg verder niet veel last gehad naar mijn werk..maar nu is het hier ook weer wit...
dus hopelijk gaat het warm water regenen zondagavond...

Verleden weekend best druk gehad..vrijdags moest onze pers naar de trimsalon...
daar het heen en weer reizen geen doen was hebben we ons daar vermaakt op het winkelcentrum...
daarna kwamen we thuis...dat was zo half 12..en toen is danny even de bullen uit gaan laten..maar ondertussen moest Branco kotsen...gal kwam eruit....en ineens valt hij neer..ik zie paniek in die oogjes..blauwe tong..en alles verkrampte..
dus ik beland ook op de grond en ga zijn bek vrij maken...en probeer hem weer op zijn poten te krijgen..was bijna in paniek..weet nog wel dat ik een kreet slaakte..maar ja..danny kon die niet horen want die liep met de eerste serie buiten..
na een tweede maal met mijn hand zowat in zijn strot te hebben gezeten...kwam hij weer op poten...pffffff.......ik was er helemaal buiten adem van..
daarna is danny met hem naar buiten gegaan om wat frisse lucht te happen..
en toen was er al niets meer aan de hand..lekker langs de bosjes lopen en zo...

toen gingen we boodschappen doen...en toen we thuis kwamen was ons lampje uit zo'n beetje..dus ik ging op de bank liggen...en op een gegeven momenten hoor ik wat..
nee he...Branco weer...nee..niet het kotsen..maar die heeft wel eens last van een penisschachtontsteking..weet niet of ik het goed neer zet..maar die zijn hele piemel hing eruit..dus met een natte lap hem weer klein gekregen...maar mijn antibiotica spuiten waren op....dus snel de DA gebeld....en ik kon nog terecht voor vijf uur..
het was toen 8 over 4...en ik moest naar het noorden van Rotterdam...ik woon zelf aan het randje van het zuiden he...
dus snel mijn auto gepakt en erheen gegaan..om half 5 kwam ik bij de DA aan...gelijk 6 spuiten mee genomen..en weer retour...kan je vertellen dat de terugreis veel langer duurde....ik was pas om half 6 weer thuis..net voor het donkerte..

en toen kon je mij echt opvegen...whahhahaha..
de volgende dag zou ik mijn pc even naar mijn collega brengen..(mijn oude he) zodat hij er windows 7 op kon zetten...en we moesten nog even kattengrit halen...
zaterdagavond belde mijn collega op om te zeggen dat de pc klaar was...
dus die zijn we zondagmiddag op gaan halen..oftewel..iedere dag hadden we wel wat..

ben nu bezig om alles om te zetten van danny's oude pc naar zijn nieuwe)lees...mijn oude pc) zodat hij ook weer sneller kan surfen..

moest eigenlijk naar een verjaardag vanavond..maar heb afgezegd vanwege het weer wat ze weer opgeven...en ook dat we hier heel moeilijk kunnen parkeren in de avond..alles is bezet..en dan sta ik dus in een andere straat...en als het dan glad is loop ik dat liever niet...

nu had ze mij gebeld dat haar man ons wel wilde ophalen..maar na wijs besluiten hebben we het niet geaccepteerd...ik wil niet in dit weer op pad..en wil ook niet dat een ander dat voor mij moet doen...dus jammer maar helaas...

spreek wel een keertje af als het weer normaal is ....en niet meer glad en sneeuw..en dan gewoon overdags in het weekend...

maareh..Margreet..hoe gaat het met jou...nog steeds profijt van je therapie met je angststoornis??..en hoe is het met je dochter??

en ja..Eugenie..hoe gaat het daar??..misschien te druk omdat de kinders beiden toch leuke stageplekken hebben..en je man zich inwerkt in een nieuwe baan??

Ik hoop het zo voor je..al weet ik dat waarschijnlijk niet waar is..

en hoe gaat het met je gezondheid...??..want ook dit alles hakt er ook bij jou in...

Meiden...Fijn weekend..ondanks alles...Dikke knuffels..

tygo
afbeelding van tygo
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 5 maanden geleden
Lid sinds: 19/08/2009 - 10:09
Re:Babbelbox

Jemig Marjolijn!!! Dan schrik je je toch het apezuur!!! Ach die arme Branco, wat zal hij bang geweest zijn, ik vind dat zo zielig! Maar dit krijgt hij toch niet door een penisschachtontsteking??? Is zijn hart wel goed? Gets Marjolijn, laat het nog eens goed nakijken! Is het daarna niet meer gebeurt?
En of de sneeuw weg zal zijn na het weekeind, ik betwijfel het, maar de tijd zal het leren he.

Ik zat vorige week vrijdag met mijn jongste dochter bijna 5 uur in het ziekenhuis, op de eerste hulppost. Ze had vreselijke buikpijn, bijna niet uit te houden. Dit heeft ze al zo veel vaker gehad maar het wordt erger. Ze heeft een verwijzing van de huisarts voor een echo op gyneacologie, met verdenking op endometriose. (iets wat wij zelf al jaren zeggen ivm de klachten die ze heeft en haar geschiedenis) Maar die echo kon pas 19 februari. Ik zei, bel dan de ha even op, of hij zelf de afspraak naar vandaag kan zetten. Als hij belt lukt dat misschien wel.
Onze eigen ha was er niet, en zijn vervangster wilde haar eerst zien! Verdorie, snap nog steeds niet waarom, een blik in haar dossier en je weet ook het een en ander. Dus mijn buurman bellen, of hij haar wilde halen, want ze kan nu geen autorijden na de operatie. (waar ze ook nog veel pijn van heeft en waar ze zo in teleurgesteld is, omdat het zo lelijk is) Dus de buurman met haar naar de ha, die vond dat een blinde darm ook niet uitgesloten kon worden. (is al zo vaak bekeken!) en maakte een nieuwe verwijsbrief met verdenking op blinde darm :dry: Voor de eerste hulp. Nou, dan weet je het wel, op de eerste hulp ben je niet gelijk weg! Het was superrustig ddar, gelukkig wel, maar ik had ook gezegd dat ze net geopereerd was dus echt geen hele dag daar kon zitten.
Uiteindelijk voelde hij iets met onderzoek, maar bij de echo was de blinde darm onvindbaar. ook de radioloog die erbij kwam kon hem niet vinden! Hij zit achter een darm verstop zei ze. Nou, dat was jaren geleden ook al zo, toen vroegen ze al of hij er al uit was ;)

Baarmoeder en eileiders waren niet te zien, omdat ze geen water gedronken had, en dat moet als er zo'n echo gemaakt wordt. Maar ja, daar kwam ze ook niet voor he, nee nee, ze werd gestuurd voor verdenking op blinde darm! En dan telt de rest niet!
De ontstekingswaarden in haar bloed was niet dermate dat ze aan een blinde darmontsteking dachten, (goh, niets nieuws hoor, haar bloed is sowieso nooit goed)
Als ze koorts kreeg direct terugkomen, dan zou het alsnog wel haar blinde darm zijn.
S'avonds had ze ondanks de paracetamol 38 maar ook dat zijn we gewend, ze heeft zo vaak verhoogde temperatuur.

Gelukkig is de pijn nu houdbaar geworden, (tot de volgende menstruatie) en gaat ze maandag naar de eigen ha, om te bespreken of ze eerder voor die echo kan. Ze heeft een kinderwens en met eventueel endometriose zal dat al moeilijker gaan!. Bij haar eerste kijkoperatie, 10 jaar geleden, (ze was toen 17 jaar) is haar baarmoeder goedgezet, die was gekantelt, en verklevingen weggehaald. Toen ze 13 jaar was had ze een 2 x zo grote en verdikte eileider, en toen ze 15 jaar was had ze 2 cyste's, een kleintje en een van 5 en een halve centimeter. Zijn door hormonen te slikken weggegaan, (ze kreeg toen orgamentril) Nu weten we (lazen we) dat dit alles voorkomt bij endometriose en ook dat de diagnose vaak te laat gesteld wordt! Zelfs bij een 2ste kijkoperatie niet gezien wordt.

Mijn medicijnen van de hom.arts slaan echt goed aan. Ik merk het steeds meer. Er zijn nu meer dagen dat het goed gaat, geen angst of onrust is. Maandag ben ik begonen met EMDR, en as maandag de echte eerste EMDR sessie. Duurt anderhalf uur!
Elke week het gesprek met mijn ha is ook heel erg goed geweest voor me! Hij begeleidt me geweldig, als ik ergens bang voor ben dan kijkt hij er naar luistert naar hart en longen, en kan me dan geruststellen. Ik moet leren om niet te denken dat ik lastig ben voor hem, zei hij (daar was ik bang voor) Ik kwam nooit met klachten maar hielp juist zelf graag mensen. Ik moet liever over mezelf gaan denken.

Als er een site was waar je huisartsen een pluim kon geven, nou, dan deed ik dat a la minuut! Ik heb hem al 23 jaar als huisarts, en hij is altijd zo geduldig en begrijpend geweest, neemt rustig 3 kwartier de tijd voor je, ook al zit de wachtkamer dan vol! ;) Als ik me dan ongemakkelijk voel daardoor, zegt hij dat ik me daar niet druk over moet maken.

Zo, dat was weer een heel bericht merk ik :laugh:

(en zo zie je maar weer he Marjolijn, en met dieren en met kinderen kunnen er gezondheidsproblemen zijn. Maar ja, dieren zijn vaak ook net kinderen :) )

Ik hoop echt dat het met Eugenie gaat!!

Knuffels van Margreet

Margreet Ham-Turk

bulldogsrotterdam
afbeelding van bulldogsrotterdam
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 11 maanden geleden
Lid sinds: 23/08/2009 - 18:30
Re:Babbelbox

Ben gek op watervallen..dus dat trekt mij wel enorm..dus wie weet..in mijn rijke dagen..hihihi...

Gelukkig geen geurverfrissers op ons werk Lisa..hooguit op de wc..maar die zijn niet veranderd...
het is nu weer stukken minder..dus denk toch de omslag van het weer...
ben normaal helemaal niet zo'n hoofdpijnen mens...whahahah..dus het is altijd iets bijzonders als ik het heb...

Lekker vrij nu...morgen alleen even boodschappen halen...zaterdag gaan we gezellig naar Zoetermeer...Danny's moe is daar nog bij haar vriend..en die vertrekken pas de 2e paasdag richting Almelo...dus dan hoeven we niet zo'n eind te rijden...
die zijn gisteren terug gekomen van twee weken Benidorm...dus lekker in het zonnetje geweest...heerlijk toch al ze nog zo genieten...zij 75..en hij 83...hihihi..
Leuk vlotte man...heeft nog prima babbels..charmant...en je kan met hem lachen...ze geniet nu weer met volle teugen van het leven....en dat gun ik haar ook!!..want het is een lieverd.....en dat voor een schoonmoeder..whahhahha...

heb het anders meegemaakt hoor..ik heb ook een ECHTE schoonmoeder gehad..brrrrrr.....nee..met haar heb ik een leuk contact...en daar ben ik blij mee!!

Nou meiden..geniet lekker van de pasen..niet teveel eitjes..al is dat wel heerlijk zo'n gekookt eitje....soms heb ik daar ineens zin in..whahhahah..

De boeffie's liggen hier plat....maar ik had nog een paar leuke foto's...
voor het bullenforum was er een wedstrijd voor bullenpaascreabea..en die wonnen dan een stel paasoren voor de hond..en twee zakjes chocola..eentje eitjes..en fondanthaasjes..
maar hier de foto's van ons volleerd model IShta..die toch even de te winnen prijs moest tonen... :P

en hier zag ze ineens dat rare oor voor haar neus...whahhahaha..

Groetjes,

 

Marjolijn

kneusje ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Babbelbox

:) Hoi Margreet en Marjolijn,

het is alweer even geleden dat ik gereageerd heb maar er gebeurde hier weer zoals gewoon van alles :angry:

Eerst had zoonlief de mexgriep te pakken...olé....en het duurde even voor hij weer een beetje gezond werd.
Inmiddels had ook mijn dochter griep te pakken en moest het protocol volgen dus thuis blijven en onderzocht worden...gelukkig was dat vals alarm en vlak daarna volgden gesprekken over haar ziek zijn met school en stage.

Na heel veel en weer gepraat kwam er eindelijk een beetje begrip- vooral door de uitleg en steun van de Wajongcoach die eindelijk bij een gesprek mocht zijn- en ging de kogel door de kerk; voorlopig levert mijn dochter 1x in de week een vakantiedag in en kan daardoor 1 dag minder stage lopen.
Voortaan loopt ze op maandag, woensdag en vrijdag stage zodat ze steeds een rustdag heeft.....
Wel zonde van haar vakantiedagen maar zo raakt ze niet zo uitgeput en tot nu toe lijkt het veel beter te gaan.

Na dat gesprek reden we naar huis en reed iemand ons aan in de auto....waar was je Marjolijn om het verkeer te leiden? :laugh:
Gelukkig niet onze schuld, alleen blikschade maar wel weer een hoop rompslomp en auto in elkaar.
Vlak daarna kreeg mijn man te horen dat ondanks meerdere beloftes zijn tijdelijke contract niet wordt verlengt en waarvoor hij heeeeeel veeeeel nachtdiensten heeft gedraaid om zijn baas ter wille te zijn...
Nu hij aangegeven heeft dat hij komend jaar ook wel eens dagdiensten wil draaien (zoals was afgesproken) kan hij ineens gaan....
Veel frustratie, veel geregel zoals WW aanvragen en juridische bijstand zoeken en teleurstelling....tja....
Weer solliciteren dus en die liegende baas flink de waarheid gezegd (wel netjes hoor)...

Vandaag mocht ik op pacemaker controle komen en ik wist al dat ik dit jaar niet ongeschonden uit de strijd ben gekomen... :S
De pacemakertechnicus (die ik al jaren ken) is behoorlijk geschrokken; er blijken naast mijn atrium ook heel wat ventrikel gerommel te zijn waardoor mijn hartfalen verergerd en de klachten toe nemen.
Er zit een ICD aan te komen maar ik heb eigenlijk teveel draden..... :P Er is gelukkig sinds kort een specialist uit Eindhoven die in het CWZ werkt en mijn uitdraaien gaat bekijken en mij uit gaat leggen of en welke mogelijkheden ik nog heb.
Maandag naar de cardioloog om de rest door te spreken...hmmmmmm

Het wordt dus tijd een beetje voor mezelf te gaan zorgen......vindt ik wel een beetje moeilijk.....
Nou ja, er komt een nieuw jaar aan met nieuwe kansen.... :laugh:

Hoe is het bij jullie eigenlijk?
Marjolijn, alvast super bedankt voor de leuke kaart, hij staat bij de computer en ik wordt er helemaal rustig van...haha
Hoe gaat het met jou? Heb je het erg druk met je werk nu?
Hoe gaat het met jou kindjes?....

en Margreet, ik ben super benieuwd hoe het met jou en je dochter gaat (onlosmakelijk aan elkaar gebonden).
Gaat het wel een beetje lieverd? Je hebt nu zoveel voor je kiezen gehad dat ik me toch wel een beetje zorgen om je maak.

Kunnen Marjolijn of ik wat voor je doen?

Laat aub wat horen als we kunnen helpen, al is het maar naar je luisteren zodat je even je ellende kunt spuwen...daar zijn we hartgenoten voor en dat doe je ook voor ons...

Nou meissies, laat jullie koffie niet te vaak koud worden en als jullie tijd hebben zou ik graag even horen hoe het gaat...al is het maar een regeltje dat alles oké is..... :lol:

Dikke hartelijke knuffels en tot mails....

eugenie

bulldogsrotterdam ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Babbelbox

bullen kunnen wel meer een neiging tot flauwvallen hebben als ze moeten kotsen..klinkt raar..maar dan zijn ze zo gestrest..zie het als iemand die hyperventileert en dan zodanig eng word dat ze ook onderuit zakken..maar verder gewoon niets mankeren..
maar goed..onze Branco heeft een te dikke tongaanzet..dus de ruimte tussen zijn tong en verhemelte is niet veel..dus hij heeft heel snel last dat iets in de weg zit...
waarschijnlijk ook een slappe huig..maar goed..gezien die tong die niet operabel is..laat ik die huig ook niet doen..lost toch niets op..dus met warmte blijft hij gewoon bij de airco..gewoon rustig aan..
maar dit had ik ook nog nooit mee gemaakt hoor bij hem...hij is ruim 5,5 jaar oud nu...
maar dacht even..daar gaat tie...maar gelukkig was hij het sneller vergeten dan ik..maar die oogjes..die blijven mij nog bij hoor..die paniek...(en het had niets met zijn zere piemel te maken hoor...toevallig twee verschillende dingen...hihihi)

pfff..je dochter heeft ook op het gebied van gynaecologie ook al het een en ander achter de kiezen gehad zeg..pfffff.....

tja..lezen..en begrijpend lezen is tegenwoordig ook een vak hoor..dat merk ik ook geregeld...maar wel balen voor je dochter...je al zo beroerd voelen..en dan weer spoken achter na zitten...bah...

zo..ik ga even plat...pc is voorlopig klaar van danny....ben er nog niet..maar gaandeweg zal alles erop staan..of liever gezegd..geinstalleerd..whahahha..

ik ga even een tukkie doen..de bullie's snurken hier al flink een bos door..

Ik hoop ook dat we spoedig wat van Eugenie horen...

tygo ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Babbelbox

Hoi Marjolijn en Eugenie

Ja, ook konijnen kunnen bang zijn van knallen, van mij mag het afgeschaft worden hoor, Geen moeite mee, alleen maar siervuurwerk, dat is rustig én mooi!

Ligt er zoveel sneeuw bij jullie Marjolijn? Hier lag gisteren een klein laagje sneeuw, was zo weg, en nu helemaal niets. (maar het wordt wel verwacht deze week)

Ik hoop dat het morgen er beter uit ziet voor jou, Marjolijn, want ik weet nu hoe eng het kan zijn om te rijden op glibberwegen!! Mijn ega is niet bang uitgevallen, maar ik wel :laugh: Mensenkinderen, wat was ik bang in de auto, de rit duurde 2 x zo lang! En met mijn scootmobiel vond ik het ook 100 x niets!! Fietspaden schoonmaken? Nou, ik vind dat de gemeenten behoorlijke steken laten vallen wat dat betreft! Geen sneeuwruimer gezien, en geen strooiwagen in onze straat gezien!

Eugenie, wat afschuwlijk zeg, die obstipatie bij je dochter! Ik weet uit ervaring hoe dat kan zijn. Gaat het nu weer beter met haar? (en hoe gaat het nu op stage?

Mijn dochter werkt woensdag voor het laatst op haar groep. 11 Januari moet ze naar Beverwijk, en 12 januari wordt ze geopereert. Ouders zijn zo boos dat ze weg moet! Een echtpaar heeft al een brief geschreven naar de leidinggevende, dat dit niet kan, dat ze op haar brandwonden aferekend wordt nu. En dat ze juist de continuiteit op de groep bood, en het vaste gezicht is, al 10 jaar. Veel meer ouders zouden reageren, maar ja, ze moeten het niet alleen zeggen, maar ook doen he. (doen ze misschien ook wel maar mijn dochter moet overal buiten blijven, is logisch)

Ze heeft weer een gesprek gehad met de leidinggevende omdat ze de lucht wilde klaren.

Maar ouders vinden dat mijn dochter juist weinig ziekteverzuim had, Haar operatie mag daar niet bij horen, en de mexicaanse griep was de druppel.

Ze mag na de operatie meelopen (als ze weer mag werken) met een leidinggevende. (dat is toch waar ze voor aan het leren is) Maar daarna is er waarschijnlijk geen plaats op een groep als leidster en moet ze de invalpoel in. Zelf ziet ze dat als terug naar af, want zo begon ze als student! En dan maar hopen dat ze rekening houden met het feit dat ze om de dag werkt, omdat ze die dag tussendoor nodig heeft om uit te rusten.
Ze zegt wel dat de euthyrox begint te werken. Maar ja, al deze stress doet geen goed.

Zooooo. lekker geklaagd :silly:

Ik wens jullie een heel

[url=http://www.funpagina.eu][/url]

Had trouwens gisteren ook een heel bericht neergezet, wilde ik het versturen had ik geen internet verbinding, weg bericht :angry:

Liefs en knuffel voor allebei!! Margreet

kneusje ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Babbelbox

:laugh: Hoi meissies,

eindelijk weer een teken van leven van mij want de dagen vliegen hier ook.....

Vorige week was mijn laatste berichtje dat ik de volgende dag naar de vaatchirurg zouden gaan en dat is ook gebeurd.
Alleen ging dat natuurlijk ook niet goed: daar aan gekomen bleek de chirurg niets voor ons te kunnen doen want de angio-CT had uitgewezen dat de slagader COMPLEET dicht zat dus was niet meer te opereren met een stent of andere lead-oplossing..... :angry: ik moest naar een andere vaatchirurg die kon snijden en herstellen.

Wij behoorlijk pissig......wat een gedonder en nu weer voor niets gekomen?
Uiteindelijk is er een spoedafspraak voor twee dagen later gemaakt en zijn we gezien door een andere vaatchirurg.
Na veel vijven en zessen blijkt door de lange duur van de diagnose dus een simpele ingreep niet meer mogelijk en moet ik 14 juni onder totaal narcose geopereerd worden.

Ze snijden mijn lies over een lengte van ruim 20 cm open! en ook de slagader, halen de plug eruit (angio-seal) en verwijderen het stolsel en proberen dan de slagader te herstellen.
Het kan zijn dat daarvoor nog een ander vat opgeofferd moet worden of een plastiek (kunststof) gezet moet worden... :S
Al met al een flinke operatie met een hersteltijd van ongeveer 6 WEKEN!
Dat betekend dus ook pas in augustus een ICD implantatie en daarna nog 2 maanden herstel......weg zomervakantie! :dry:

Jullie kunnen je wel voorstellen hoe wij ons voelen.....bij elkaar 3 maanden ellende en helemaal door fouten van het ziekenhuis......en maar hopen dat de hersteloperatie lukt!
Op dit moment is mijn buik bont en blauw van de bloeduitstortingen, kan ik maar 5 meter lopen en dan moet ik stil staan door de pijn in mijn been (verzuring) .
Ik zak regelmatig door mijn knie door de slechte doorbloeding, kan mijn huishouden niet doen en het allerbelangrijkst: ik kan niet lekker wandelen of fietsen in het zonnetje, terrasje pakken of op onze zuur verdiende weekje weg naar de bergen met mijn kinderen....waar we zo naar verlangden!
Ben er een beetje verdrietig van...... :(
En dan weten dat je weer pijnlijke zaken moet ondergaan......bah...zie er nu helemaal tegenop.
En dan praat ik nog niet eens over de ICD, hoe moet dat nou met die ritmeproblemen?
Ik wil niet in de tussentijd dood neervallen omdat er nu zo lang uitstel is en eerst de ICD blijkt ook niet te mogen vanwege stolselgevaar ed....

Ik heb 'n 6 kantjes lange klachtenbrief geschreven die ik morgen ga afgeven......al is het maar om andere patiënten te waarschuwen want de vaatchirurgen zeggen dat afsluiting na zo'n angio-seal vaker voorkomt dus dat er al HELEMAAL geen reden was om het niet te herkennen.... :angry: :angry:

Wat baal ik dat ik me heb om laten praten om de katheterisatie te laten doen.....anders had ik nu al de ICD en was ik al in de herstelperiode....

Met onze dochter gaat het iets beter al blijft haar nek gevoelig en heeft ze af en toe nog zenuwpijn in de arm....ik hoop toch meer op whiplash-achtig beeld.....
De auto is bovendien ook nog een total loss dus daar moeten we nu ook achteraan...
Veel werk en we hebben eigenlijk geen tijd....
Morgen een gesprek met de cardioloog en maandag met de anaesthesist voor medium care opname...
Ik hou jullie dus op de hoogte...

Hoe is het bij jullie?
Hopelijk kunnen jullie al een beetje genieten van de opgeknapte tuinen?
Margreet, gaat het al wat beter met je man? en alle anderen????

Ik moet alweer gaan staan want zitten knelt erg af dus hou het verder kort...
Geniet komende week lekker van het zonnetje en hou me op de hoogte van jullie perikelen....

Dikke knuffels meiden en pas goed op jezelf.

Eugenie

bulldogsrotterdam ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Babbelbox

Hier ligt nog steeds sneeuw hoor...net nog met de honden in gelopen..
mijn ventje ligt met koorts op bed...heeft al een paar dagen last ervan..

Balen dat sommige leidsters zo zijn...echt erg...zitten janken om niets...bah..
ik hoop dat wat de ouders doen toch iets helpt Margreet..want voor je dochter is het zo ook niet te doen..dat gedraai en vingergewijs....

Jammer dat de wereld zo af en toe in elkaar zit...bah...

Ik hoop toch dat het allemaal goed gaat...en dat ze weer herboren uit de operatie komt en dan kan laten zien dat ze het gewoon waard is om als leidster te werken..en niet als oproepkracht...want dat heeft ze niet verdiend...

Hier word trouwens ook niet gestrooid hoor...pas waar weer een stadsbus rijd en op de hoofdwegen word er gestrooid..blijft altijd glibberig tot dat je daar bent aangeland...en als het heel erg is..heb ik ooit gehad..ging ik gewoon weer naar huis..jammer dan..
maar als ik niet meer durf te rijden..ga ik zeker niet lopen..whahhaha..want dat vind ik nog erger...

Lisa
afbeelding van Lisa
Offline
Laatst gezien: 6 maanden 1 week geleden
Lid sinds: 02/09/2008 - 13:05
Re:Babbelbox

tygo schrijft:

Quote:

Als er een site was waar je huisartsen een pluim kon geven, nou, dan deed ik dat a la minuut!

Maar die site is er Margreet! :)

http://www.zoekdokter.nl/

http://www.zoekdokter.nl/beoordeel-dokter

als je dokter en nog niet op staat, kun je die toevoegen:
http://www.zoekdokter.nl/dokter-toevoegen?mode=searchback

Groetjes.
Lisa ;)

tygo
afbeelding van tygo
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 5 maanden geleden
Lid sinds: 19/08/2009 - 10:09
Re:Babbelbox

Ik heb het geprobeerd Lisa. maar toen ik op verder klikte, bleek dat ik me eerst moest inloggen. En zag ik ook dat het vooral ging om het helpen zoeken op die manier naar goede artsen. Ik weet dat mijn huisarts geen ruimte meer heeft voor nieuwe patienten, dus daar zit hij ook niet op te wachten ;)
Gelukkig heb ik hem met kerst een kaart gegeven met mijn waardering daar in uitgesproken. En ik zeg het ook wel een tegen hem, hoe blij ik met hem ben. Zou ik vroeger niet gedurfd hebben, maar nu wel. Hij verdient het gewoon, die waardering, want lang niet alle huisartsen zijn zo hoor.

Groetjes Margreet

Margreet Ham-Turk

kneusje ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Menstuatie en hartfalen

Hoi lieverds,

sorry dat ik zo laat wat laat horen maar mijn hart was helemaal van slag..waarschijnlijk van de stress dus heb ik het even heeeel rustig aan moeten doen.
Wat een lieve steunende woorden weer, dat helpt zo goed.
Job-pieter, jij ook bedankt voor je lieve reaktie....:blush: wat heerlijk dat er mensen zijn die het zo goed met je menen....:lol:

Even een updata; mijn dochter heeft inmiddels die extra opdrachten thuis afgemaakt, heeft tot midden in de nachten eraan gewerkt en is donderdag begonnen met stage.
Donderdagmiddag heeft ze een gesprek gehad met haar begeleidster (waarvan een dus zo onaardig is en de stage-coordinator van het ROC) .
Die laatste deed tot verbazing van mijn dochter poeslief (nu ze weet dat mijn dochter reuma heeft en het ROC weer gefaald heeft) en knipoogde tijdens het gesprek zelfs twee keer bemoedigend.
Ze gaf haar complimenten over haar grote inzet en harde werken, haar uitgebreide portfolio en stage-opdrachten en gaat zelfs binnenkort een dag met haar op sleeptouw om die afdeling als stageplaatst te leren kennen....nou, ze viel van de stoel van verbazing.
Ze was zeker bang dat mijn dochter daar op de afdeling een boekje open doet over de begeleiding van het ROC.:blink:

Dat rotmens viel haar weer aan en tot overmaat van ramp moest ze vrijdag met haar meewerken en bleek ze maar constant hameren op het feit dat ze die test niet gelijk had gehaald en dus heel veel moet gaan studeren.:S

Zonder overdrijving is mijn dochter al 3 jaar de beste van haar jaar, zowel op stage als met haar examens (het was ook pas de tweede toets waarvoor ze een onvoldoende had gehaald in 3 jaar) en dat kwam omdat ze dus geen leertijd hadden gehad...niet omdat ze iets niet snapt.
Vrijdagmiddag volgde de 14-de! :angry: opmerking over die test en heeft mijn dochter gevraagd erover op te houden, ze kent de stof inmiddels al lang en vroeg haar haar pas te beoordelen als ze gezien heeft hoe ze werkt.:silly:
Heel stoer dat ze dat durfde..
Ze probeert zich niet gek te laten maken (terwijl ze faalangst heeft) en vertrouwd op haar goede werkhouding...
We wachten dus af hoe het gaat maar leuk is het allemaal weer niet...

Nou dan dat verhaal van jou Margreet, wat erg allemaal:blink:
Ik wordt er helemaal verdrietig van, ik kan me zó goed voorstellen hoe zij en jij je voelen.
Wat erg dat het zo gaat....je moet bijna terminaal zijn om als ziek gezien te worden.
Amerikaanse toestanden hier, keihard en gemeen en dan juist tegen mensen die er zó hard voor willen werken....schande!
Hou me aub op de hoogte, ik hoop zo op een goede afloop en ik zal aan haar denken als ik een kaars opsteek (doe ik regelmatig met een gebedje...haha...)

Nou lieverds, moet weer even plat maar ik mail gauw weer ..

Een hele superdikke knuffel van mij en denk aan jezelf eerst hoor....pak je rust....

Marjolijn, knuffel de hondjes van me....

Eugenie

kneusje ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Menstuatie en hartfalen

Hoi meid,
lees net je menstruatie ellende en kan erover meepraten!:woohoo:
Ik heb al mijn hele leven behoorlijk heftige menstruaties en zelfs de mirena spiraal (die dat zou moeten stoppen) werkte er niet tegen.
Ik heb van nature al dun bloed maar slik dagelijks ascal cardio 80 mg ivm hart.
Na overleg met de cardioloog stop ik hier een paar dagen voor de menstruatie mee om me niet meer ellende te bezorgen.
Ondanks dat was mijn ijzergehalte de laatste tijd dramatisch laag na enkele heftige menstruaties.:blink:

Daarop ben ik naar de huisarts gegaan die er in eerste instantie niets mee deed (lees mijn eerder hartverhalen hierover maar) maar uiteindelijk kreeg ik zoveel meer hartritmestoornissen dat ik niet meer wist waar ik het moest zoeken.
Mijn pacemaker kon het bijna niet meer aan en aan boezemfibrilleren kan een pacemaker ook niet veel...:angry:
Uiteindelijk kreeg ik eindelijk ijzer en ging het weer wat beter maar na iedere menstruatie is het weer raak.
Binnenkort heb ik een afspraak met zowel de cardioloog als de gynaecoloog......ze moeten maar eens SAMEN om de tafel om een beleid uit te stippelen....niets geen pappen en nathouden meer.
Mijn nieuwe huisarts houdt een HB van 8.0 aan voor mij omdat ik bij minder dus meer klachten krijg en dus regelmatig aan het ijzer.....(wel vervelend voor mijn obstipatie en maagklachten ):blink:

Ik kan je dus niet direct helpen maar ik snap je heel goed en misschien kan de cardioloog eens wat literatuur nakijken nu je kunt zeggen dat je niet de enige vrouwelijke patiënt bent met dit probleem....:)
Ik hou je op de hoogte als ik een oplossing heb.

Knuffel,

Eugenie

bulldogsrotterdam ( )
afbeelding van bulldogsrotterdam
Re:Babbelbox

Haiiiiiiiiii meiden...even snel tussendoor..
van de week een rare hectische week..en straks naar het eindejaarsfeest..door een afspraak was ik wat later thuis waardoor ik niet een tukje durfde te doen daar ik anders mijn tijd verslaapt..
de hele week al van die nachten dat ik om de 1 a 2 uur wakker ben..dus ook niet echt bevordelijk..maar goed..nog een weekje werken..en dan twee weken vrij...jihaaaaaaaa...

Zo..Eugenie...eindelijk is er geluisterd....jammer van de vakantie dagen maar ja...zo komt ze wel beter door de hele periode denk ik dan...

pfffff..balen voor je man zeg..kan mij het helemaal voorstellen dat je boos ben...vooral als er alles word beloofd...en niets word uitgevoerd..en je man zich drie maal in de rondte werk voor zo'n baas..en tenslotte krijg je nog stank voor dank..bahhhhh...

ja..dat geregel met die WW zal je ook niet blij mee zijn..je hele doopceel gaat er aan volgens mij....

Zaterdag mag ik voor mijn tweede prik..dus dan ben ik ook helemaal veilig gesteld..hoop ik...

Margreet...alles goed daar??
als je wat kwijt wilt...gewoon gillen hoor...we willen best een luisterend oor zijn..dat weet je wel..

ik ga mij zo even voorbereiden..mijn medicatie alvast slikken...opknappen...opfrissen..whahahhaha...want om 6 uur moet ik daar zijn...
maak het niet al te laat...want morgen ook nog werken..al is het een halve dag...en wederom weer weekend...
die weken vliegen voorbij..ongelooflijk.....

nou meiden...dikke knuffel..van mij en mijn bullen...

tygo
afbeelding van tygo
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 5 maanden geleden
Lid sinds: 19/08/2009 - 10:09
Re:Babbelbox

Is wel een verschil he Marjolijn, Almelo of Zoetermeer :laugh: Kan me wel voorstellen dat je dan voor Zoetermeer kiest.
Fijn dat je hoofdpijn een stuk gezakt is, heb je je misschien toch ergens (onbewust) druk over gemaakt?

Nou, als je op die leeftijd nog zo kan genieten is dat zéker fijn zeg! Daar zou ik ook voor tekenen hoor :) Benidorm, ze hebben lekker de warmte opgezocht!

:lol: Wat vreselijk leuk, Ishta met die paashaasoren! (hopelijk is ze niet beledigt ;) )
Maar ze laat het wel toe, Lexia zou niet zo makkelijk zijn denk ik :silly:

En met pasen zal ik wel een eitje eten, maar meer dan een zal het niet worden, kan best wel beroerd worden van een ei, heb ik er niet zo voor over :laugh:

Gaat het nog goed met de betablokker, Marjolijn??

Lisa, wat jammer dat jouw moeder zo'n arts heeft! Vitamine D tekort kan behoorlijke gevolgen hebben, bij jong én oud, en juist bij ouderen die veelal botontkalking hebben is de D nodig. Mijn dochter krijgt wel van haar internist vitamine D voorgeschreven, hij hanteert vrij nieuwe waarden, ziet het liever boven de 50 en nóg liever boven de 80 ! Ook Carnitine krijgt ze, (gelukkig krijgt ze dat vergoed want beide is best duur voor haar budget)

En ook al is mijn cardioloog niet voor vitaminen en vindt hij carnitene placebo effect, mijn huisarts heeft het wel voorgeschreven, die is al blij als ik denk dat het helpt. Hij zal daar niet negatief over doen. Carnitene van Sigma-Tau, dat is zo ongeveer de enige Carnitine die vergoed wordt.

Eugenie, joh, dat je daar nu zo'n last van hebt, van die VT's! Is daar nu even niet iets voor? Het maakt je zo moe lijkt mij, (en onrustig?) Ik hoop dat je cardioloog reageert hoor, en vooral dat hij het begrijpt!
En dat de voedingssupplementen duur zijn weet ik ja :( Ik krijg dan wel de carnitene vergoed, en de echinaforce (en hopelijk ook de bachflower) maar de rest van de vitamine, zoals de Devaron, folium, Bextra coplex, Axium, Q10, magnesium, vitamine C en Fish EPA Max, (dat is zo ongeveer wat ik gebruik) betaal ik zelf ik vergat de dagravit 30 totaal nog te noemen ;) De dagravit en de axium neem ik om de dag, de ene dag dagravit, de andere dag axium.
Maar ja, ik heb het zonder geprobeerd, dat merkte ik wel, dus dan maar betalen he.

Doe het alstjeblieft rustig aan hoor Eugenie! En ik hoop dat iedereen fijne paasdagen heeft!

Liefs en knuffels, Margreet

Margreet Ham-Turk

Pagina's