4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
lizaki
afbeelding van lizaki
Offline
Laatst gezien: Nooit geleden
Lid sinds: 23/09/2008 - 14:14
Amphia ziekenhuis

5 weken geleden ben ik in het Amphia in Breda geopereerd aan een nieuwe hartklep. Niets dan lof voor het ziekenhuis, prima verzorging, hele aardige zusters en broeders, geduldige dokters, geweldig. Jammer dat ik na 5 weken helemaal niet opgeknapt ben, nog steeds hartkloppingen, zere schouders en heel moe. Wie heeft die ervaring ook na deze operatie?

Elsje ( )
afbeelding van Elsje
Re:Amphia ziekenhuis

Hallo,

Ik ben blij eens iemand te treffen die het herstel ook lang vindt duren. Ben zelf 8 weken geleden geopereerd, pas 40 jr en het herstel schiet voor mijn gevoel voor geen meter op. De operatie is me bijna meegevallen, ik weet dat het herstel tijd nodig heeft en ben er met frisse moed aan begonnen, en toch baal ik nu als een stekker dat het zo vreselijk langzaam gaat. Ik ben jong en zou snel herstellen, maar het valt me vies tegen. Ondertussen ook bloedarmoede, en lichte griep gehad, en dan ben je dus weer bijna helemaal terug bij af. Maar goed, ik raap mezelf wel weer bij elkaar en ga verder. Sorry, maar ik moest er even over mopperen. Jij ook veel sterkte toegewenst bij je herstel, en houdt de moed erin. Het zal inderdaad zijn zoals Anneliese zegt, het verschilt per persoon, maar het komt eens goed.

Groetjes, Elsje.

Anneliese Wijer...
afbeelding van Anneliese Wijers-Barten
Offline
Laatst gezien: 1 jaar 11 maanden geleden
Lid sinds: 30/06/2008 - 09:34
Re:Amphia ziekenhuis

ik zelf heb hier geen ervaring mee, maar ik weet van mijn vader die na een (meervoudige )bypassoperatie ook maar heel langzaam opknapte, terwijl zijn medelotgenoten alweer vrolijk rondliepen kon hij nog maar pas kleine stukjes tot een goed einde brengen. Zeker als je ziet dat het bij anderen sneller gaat is dat heel frusterend. Maar uiteindelijk is bij hem toch ook alles goed gekomen. Ik denk dat bij iedereen de herstelfase weeer anders is. Als het echt te lang gaat duren en je merkt geen vooruitgang zou ik er eens met de cardioloog over praten.

Stichting Hartpatiënten Nederland

Anneliese Wijers-Barten