Buitenlandse-ziekenhuizen

Buitenlandse ziekenhuizen

Veel fabrikanten hebben websites met adressen van ziekenhuizen in het buitenland, waar u bij problemen met ICD’s van hun fabricaat, terecht kunt. Soms staan bij die ziekenhuizen ook de namen van de aldaar werkende cardiologen. Maar of die lijst altijd actueel is, valt te bezien. Bent u in het buitenland en heeft u een ICD van een ander merk, dan is het beter contact op te nemen met de fabrikant.

Boston Scientific (voorheen Guidant)
Kijk hier voor meer informatie over Boston Scientific of Guidant. Wilt u daarnaast ook telefonisch contact, bel dan met Boston Scientific Nederland:
Telefoon   + 31 45 546 77 00
E-mail :       fcs@bsci.com 
 
Boston Scientific S-ICD
Via www.s-icd.nl kunt u met de link ICD-landen een landkaart en een filteractie oproepen waarmee u zelf ziekenhuizen in het buitenland  kunt vinden aan de hand van een landkaartscherm. 
 
Desgewenst kunt u ook bellen met Boston Scientific:
Telefoon: +31 45 546 77 00 
Mail: FCS@bsci.com 
 
Medtronic
Wilt u weten waar u in geval van nood in het buitenland terecht kunt, klik dan hier. Kijk ook eens hier
Let wel: de kwaliteit van de zorg in de buitenlandse ziekenhuizen kan niet voor de volle honderd procent worden gegarandeerd. De firma adviseert om vanuit het buitenland altijd contact op te nemen met de eigen cardioloog.

LivaNova Nederland (voorheen Sorin Group Nederland)
Bel voor informatie over ziekenhuizen in het buitenland met:
LivaNova Cardiac Rhythm Management
Telefoon +31 20 3113 211

Abbott Medical Nederland (voorheen St. Jude Medical)
Klik hier voor meer informatie. Helaas is deze website alleen beschikbaar in het Engels. Het is gelukkig ook mogelijk te bellen met 
Abbott Medical Nederland:
Telefoon   +31 318 58 32 50