Wanneer u zich aanmeldt als hartgenoot bent u in staat om nog makkelijker in contact te komen met ander hartgenoten. U kunt dan alle hartverhalen lezen, reageren in het forum en persoonlijke berichten sturen naar andere hartgenoten.

Tot onze tevredenheid zien wij vele profielen ontstaan op de website. Met een profiel bent u in staat om uw verhaal van zich af te schrijven bij hartverhalen, vragen van andere hartgenoten te beantwoorden in het forum en nog veel meer.

Vers van de pers! Onze redactie selecteert voor u iedere week het meest spraakmakende nieuws, landelijk en wereldwijd.

Velen van u hebben inmiddels het forum al eens gebruikt te zien aan de vele reacties. En daar zijn we zeer blij mee. Met name onze vaste redacteur Henri Haenen liet van zich spreken en ù reageerde daar weer op.

Ten onrechte stonden ze in een kwaad daglicht: komkommers. En dat terwijl het nu volop komkommertijd is! Sla dus uw slag, want komkommers zijn nu spotgoedkoop.

Ik schenk mijzelf de liefde
van een mooie nieuwe dag
van de ochtenddauw, de nevel,

Ik schenk mijzelf de liefde
van een mooie nieuwe dag
van de ochtenddauw, de nevel,
die ons parelregen bracht

Als het goed is, heeft de ontwikkeling van de voedingsleer gelijke tred gehouden met die van de medische wetenschap. Ze zijn immers nauw verwant.

Vroeger was het een stuk overzichtelijker. Ik herinner me uit mijn prille jeugd maar één voedingssupplement: levertraan. Eén eetlepel voor het naar bed gaan. Later kwam daar de Melkbrigade bij.

Ik ben onder behandeling voor mijn linker hartklep. Deze functioneert niet meer voor 100% en is aangetast. Ieder jaar heb ik een controle en een echo. De behandelend arts acht een operatie niet noodzakelijk.

We leven in een tijd van leeftijden. Blijkbaar. Zelf heb ik er meestal maar een, en een enkele keer nog een tweede. Als de eerste lentezon schijnt bijvoorbeeld en je fietst met de wind in de rug door de stad alsof je weer een jonge vent bent.

Pagina's