default-header

bypass operatie en gebit

Home Forums De website, vragen over…. bypass operatie en gebit

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
  • Auteur
    Berichten
  • #81313 Reageer
    Kelly Kathleen
    Deelnemer

    Sta je klaar om reacties te ontvangen waar je mogelijk wat aan hebt, komen ze niet. En die van mij helpt ook niet want ik weet hier niets van. Met mijn lekenverstand denk ik dat je er goed aan doet die operatie te laten doen zodat je hart minder verdere schade oploopt. Maar eng is het wel. Kwaliteit van leven is belangrijk evenals de beste kansen voor een zo gezond mogelijke toekomst.

    Wijsheid en succes toegewenst,

    Groetjes,

    Suzan

    #78611 Reageer
    bert
    Sleutelbeheerder

    Hallo

    Ik ben Macho (bijnaam), en heb in januari van dit jaar een drievoudige bypass operatie ondergaan.
    Nu vijf maanden later ben ik na klachten opnieuw opgenomen geweest in het ziekenhuis, waar na onderzoek bleek dat een van die aders al weer op twee plekken dicht zat, en ze twee stands hebben moeten plaatsen.
    Op mijn vraag hoe dit al zo snel weer kon, het bekende verhaal, roken, slechte voeding, niet sporten en medicatie niet in nemen. Toen bleek dat dit allemaal niet van toepassing was, werd er gezegd, ja, domme pech.
    Ben een beetje gaan rond neuzen op internet, waar ik tegenkwam dat gebitsproblemen oorzaak kunnen zijn van vaatvernauwing bij het hart.
    Nu vraag ik mij af, zijn er meer mensen waar dit bij bekend is, en of iemand ooit deze boodschap mee gekregen heeft van zijn of haar cardioloog.

    Groetjes Macho

    #81676 Reageer
    Czar
    Gast

    Ik ben het zeker tegengekomen.
    Spoel dagelijk 2-3 keer met van dat mondwater. Het ziet er blauw uit in de supermarkt, meestal een halve liter-fles. Dat helpt echt, maar meer tegen maagproblemen. Die hangen dan weer vast aan hartproblemen. Bij een slecht gebit is dat mondwater zeker een aanrader. Kan ik wel een heel verhaal gaan houden over bacteriën die je inslikt en vertering van het voedsel in de mond. Dat spul helpt wel, een goed gebit is beter.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Reageer op: bypass operatie en gebit
Je informatie: